Chokeasco a fost Marius in setul 3. Isi pierde serviciul de doua ori pe duble greseli. Ce s-o fi intamplat cu serviciul ala bun al lui. Astazi a pierdut din cauza serviciului.
Chokeasco a fost Marius in setul 3. Isi pierde serviciul de doua ori pe duble greseli. Ce s-o fi intamplat cu serviciul ala bun al lui. Astazi a pierdut din cauza serviciului.
Sa-l vedem cu Berrettini, ala nu serveste rau deloc! Verdasco joaca bine.
Important e ca atat cat a jucat Marius, n-au transmis, acu ca nu joaca, vor transmite imediat!
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Da si aveam banuti buni pe el, pana la 6-4 5-4 jucase bine, apoi a inceput sa joace infect.
Si cat s-a chinuit Berdy cu carpa aia de Krajinovic! Cum de la set in fata sa ajungi sa fii condus de carpa aia cu 5-3 in decisiv!?
Sunt doar eu sau chiar e o carpa pusher de din ceva motiv joaca toti prost cu ea, de se prostesc iremediabil? Un fel de Niculescu masculin!
Last edited by Johnny D; 8th February 2019 at 23:01.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Nu esti tu in forma, Filip e un hardist mai mult decat decent.
Las ca tot n-a fost asa de rau nici azi adica ieri.
Insa maine adica azi tre sa facem bani pe Halep & CO.
I know because I'M BOTH!
N-o bate aia in viata ei pe Halep!
I know because I'M BOTH!
Tufu-ti Copilu maa-tii sa-ti tuf! Iar am facut gresala sa pun pe el in baza, 650 de lei am pus, 10 bielte, pe toate am pus pe idiot! Si mereu face kkturi cand pun pe el ALL IN, dar asta fu demult, credeam ca s-a schimbat. Da de unde, iar face la fel, il bate o muciorama in calificari fara sa joace absolut nimic pe serva mucioramei tot meciu si sa se cace pe el in tiebreak!
Statistica fascinanta, 6-7 1-2, pana la scorul asta nici o data macar n-a condus pe serva adversa, nici macar cu 15-0. E mut total. Cum sa te umileasca unu caruia-i trebuie WC sa intre pe tablou de calificari ba frate? Si lu Goffin ii faci 2 break-uri in primul set la AO!
Last edited by Johnny D; 9th February 2019 at 15:47.
I know because I'M BOTH!
Nu mai pune, frate pe copilul asta batrân, ințărcat la ugerul lui IonIon. Era o vreme cand ne mai pacalea ca vrea sa faca tenis, dar azi e clara treaba: un virus al tenisului.
A avut chiar 30-0 pt prima data pe serva adversa la 2-2 dar degeaba, retardatul n-a fost instare sa faca macar 1p din urmatoarele 3 sa aiba prima lui minge de break! Asa e, e un virus pe care l-am inshfacat ca un prost azi.
Eu aveam niste regului:
1. Nu paria pe calificari bani multi
2. Nu paria impotriva gazdelor
Insa virusul prostiei mi-a luat mintile si n-am tinut cont de nici una!
Si cand ma gandesc ca mi-a fost frica de Pliskova si Andreescu si pe astea n-am jucat in baza! Adica doar pe 4 din cele 10 bilete.... ca mi s-au parut usor nesigure! PLM!
United avea 1.32 la fara egal 2, mai lejer de-atat... ce sa vrei!? Idiotul a inceput tiebreak-ul cu 0-4, s-a kkt pur si simplu pe el, zici ca era finala de Grand Slam!PLM de handicapat!
Last edited by Johnny D; 9th February 2019 at 16:00.
I know because I'M BOTH!
A salvat minge de meci! Prima minge de break in meci a cuiva! Mare jucator!
Bencic era cel mai pe fata meci de azi, ti se dadea 1.20 si joaca acasa c-o jucatoare vai de capu ei, ce n-a mai jucat de pe zgura de anul trecut, si care nici nu stie servi! Dar degeaba alegi 14 meciuri excelente, daca al 15-lea alegi un retardat!
I know because I'M BOTH!
Hai ca si-a revenit tiebreak luat lejer 7-2 si serva in decisiv! Ce jucator!
O fi clacat ala, altfel nu-mi explic!
Asteptam insa cu mare interes si prima minge de break pt Marius.
I know because I'M BOTH!
Are chiar 3bp la rand la 2-1 40-0 dar degeaba, idiotul le rateaza pe toate!
Cat ma poate enerva omu asta, nu-i adevarat!
Aici se face diferenta intre jucatorii mari si idiotii mari, cand ai 40-0 si joci cu o muciorama care nu stie decat servi, cum cred ca e cazul asta, din 3 serve o data tot trebuie s-o agheti cumva, taiat sau liftat/lobat, s-o pui in teren lung, va gresi ala iremediabil dupa 1 sau 2 lovituri! Si nici nu e sigur c-a jucat doar cu prima serva de 3 ori la rand ala. Deloc.
Iarasi rateaza idiotul, de data asta 5-4 40-15 2 mingi de meci la rand!
Mai are una... de rateaza 6bp=6mp la serva lui, il bate ala-n tiebreak, clar!
A ratat-o si p-asta! 5-5!
Meciul asta e o lectie, p-asta nu mai joc in baza pe bani multi, nici de-ajunge nr 1 mondial si se roaga Novak Djokovic de el sa-l mai lase sa castige un GS ca sa-l egaleze pe Federer!
Last edited by Johnny D; 9th February 2019 at 17:01.
I know because I'M BOTH!
Gata l-a spart in tiebreak Copil, am scapat!
Am vrut insa sa subliniez asta, aproape m-a ucis azi, am simtit ca fac anevrism cerebral!
Are un talent sa se chinuie cu tot felul de panarame, iesit din comun!
El si cu Ungur, campionii sinuciderilor cu jucatori ce ar trebui sa-i bata si cu mana stanga!
I know because I'M BOTH!
Berdych!
I know because I'M BOTH!
In sfarsit a reusit si Marius sa faca break-ul, in setul doi si conduce cu 3-1. Ce povara pentru el sa faca un break. Ii trebuie o tona de mingi de break ca sa reuseasca si el. Omul sanselor de break ratate. In primul set a ratat patru, dintre care 3 intr-un singur game, la 4-3 cand ar fi servit pentru set. In schimb, la singura oportunitate a adversarului, si-a si pierdut serviciul, la scorul de 5-5, apoi si setul.
Dar minunea nu a durat prea mult. La prima sansa a adversarului din setul doi, gata isi pierde serviciul. Ma face iar Marius sa-l injur. Cap sec ce este.
Pierd azi pe el.
Ce tâmpit poate sa fie. Incepe setul 3 cu break, apoi isi pierde serviciul de doua ori la rand si se vede condus cu 4-1. Ce s-o fi intamplat cu serviciul ala bun al lui?
Zici ca a uitat sa serveasca. Ce panarama de jucator. Si mai declara ca si-a imbunatatit mentalul. Si l-a imbunatatit pe dracu. E varza. Pierde la Fabbiano.
Acum trebuie sa se roage sa-l bata Simon pe Gulbis ca sa poata intra pe tablou ca LL. S-a retras din turneu Bautista Agut si astfel e disponibil pe tablou un loc de LL. Daca Simon bate azi, cred ca Copil ar trebui sa intre.
Dupa ce-a facut cu carpa aia in primul tur, azi clar n-am mai pus pe el, nici macar 5 lei, mai bine i-am dat la un sarman pe strada decat sa-i pariez pe Copil. Si bine am facut, primul set a avut 3bp, ratate, si-a pierdut serva si meciul la primul bp al adversarului. Setul 2 l-a scos cumva la capat dar degeaba, in setul 3 a facut break in primul game si pe urma s-a kkt pe el pierzand 4 game-uri la rand. Greu de crezut ca mai revine de aici, imi pare rau Mariane.
I know because I'M BOTH!
Dar a salvat, incredibil, 5-5 de la 2-5! Luptator Marius asta mai nou!
Va fi probabil iarasi tiebreak decisiv, ar fi ceva sa castige ambele meciuri in tiebreak decisiv!
Probabil ii va fi mai usor pe tabloul principal decat in calificari daca va reusi sa scape de aici!
I know because I'M BOTH!
E gata, ba, pisa-te-ai pe el de copil cocosat si mizerabil!