God was never on my side, no one was. I have always been alone.
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
Deci nu joacă la RG. Mi se pare incredibil că se antrenează de 2 luni de zile și totuși nu poate reveni. Probabil putea juca, dar nu la un nivel bun și a zis că mai bine renunță. Prima dată când ratează RG în cariera.
A mai zis ca ia o pauza de câteva luni, nu se știe când va reveni și că probabil 2024 e ultimul an din carieră.
Se va retrage deci la 38 de ani. E ok. Mulți nu credeau că va dura până la 25.
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
Set si 4-2 a avut Ruud, si acuma-l va clapaci Rune.![]()
Nole incepe sa fie batut si el. Nadal va mai juca 2-3 turnee.. S-a dus vremea lor![]()
Rune l-a bătut pe Medvedev lejer la Monte Carlo, să vedem dacă își ia rusul revanșa acum. Oricum după AO, când a ieșit din top 10, Medvedev face un sezon fabulos. E pe primul loc pe 2023. Iar dacă va câștiga azi, trece pe locul 2 la general peste Nole, asta însemnând că Nole și Alcaraz se pot întâlni într-o semifinală la RG.
Incredibil progresul rusului pe zgura, 2-0 scurt i-a dat.
Va fi unul dintre favoriti in atare circumstante la RG.