Ce mai jucati?
X2 la csuc cu gaz metan. Aproape bani pe jos.
Nada pentru pifani. Daca n-a iesit aici, acum atentie si o miza decenta pe Voluntari. Parerea mea,banii mei![]()
Io am jucat 1X si in fine mi-am mai scos un picior din groapa pe luna asta, daca iau si luna trecuta in calcul nu stiu daca adun de-un jejet!![]()
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
Over 2.5 la Botosani @2.30. Ne roaga astia cu bani, ma duc sa-mi depun icrele![]()
Alimentam, ce **** mea sa facem. Fmm de ursar, chirurgu' pisdii!
Da, ambele si over 2.5 era bun la Dinamo, fara emotii!![]()
Desi daca puneai victorie dubla Astra cu 5 lei, erai milionar!![]()
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
Si pe mine m-a ingropat ultimu meci si pe biletu mare, a cate-a oara.... acu dobitoocu de Suljovic, l-a batut un pletos de dincolo de top 50 la campionatu mondial de la 1-0 cu 1-3!Asa se-ntampla cand pui bilete de 180 de ron, un dobitooc te fute de n-ai noroc, si restu toate iesite usor!
![]()
I know because I'M BOTH!