Pai erau aia..care pe la real care pe la bayern. El, rezerva la swansea, nu se simtea in largul lui.
Pai erau aia..care pe la real care pe la bayern. El, rezerva la swansea, nu se simtea in largul lui.
e la lille, daca nu-l vand astia acum![]()
HAI RAPIDUL DIN GIULESTI, LUPTA DACA NE IUBESTI!!!
Nu ma macina absolut nimic in aceasta perioada. Messi si Ronaldo imi sunt la fel de antipatici, ambii. Prea umflati ... imi e destul de clar ca sunt ''mari'' doar in contextul Real/Barca.
Finala asta a demonstrat ca Portugalia joaca la fel cu Ronaldo sau fara.
LE : Sunt sigur ca stiu sa spun orice gandesc, ba chiar pot exprima in mai multe feluri acealsi lucru.![]()
Fie sa renasca numai cel ce har,
are de-a renaste curatit prin jar.
bai bajeti, fain meci. cine l.o vazut pa viu sa jure ca nu.i asa.
App, nu tinui cu frantujii, prea se dau cu ochii peste cap cand de faptr sunt de kkt.
ontopic.
afara ploua linistit/muje dinamu si crapid!![]()
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
fusasi la sfantul denis, la sfantul denis fusasi?![]()
nu zisesi sa inchidem threadul cu suporteri stelisti olsisti ( si olteni) pripasiti la ce 2016. acu cplm intrebi?
sanatosi sa fim![]()
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
vai da ce ti temi di novaci!
vb prostii, continuam discutia doar dupa ce faci o comanda. cred ca te prinde negrul, pt doamna daca doreste recomand un gri.
ia d.acilea http://www.bucuresti1947.com/cumpara/ultras-10 si multam anticipat![]()
pe galbenul ala de anul trecut nu ai, era mai diuretic.![]()