Last edited by Johnny D; 12th September 2024 at 18:51.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Nea Mirciu a ajuns in faza de stafidire totala care ii permite sa fie unicul antrenor necontestat la nationala. Bine, nu as baga mana in foc pt regiunea istorica banateana si cazarma lui talpan. El a ajuns patrimoniu national, e discutabil daca il poate revendica 100% o echipa. Indreptatita ar fi Dinamo, dar asta doar daca esti incult si nu stii ca el a folosit Dinamo intr-un razboi personal pe care l-a si pierdut. Si cand a semnat cu Rapid a fost tot parte a unui razboi nesfarsit cu Dinu, in fata caruia a si castigat campionatul. Cred ca e ptimul mandat in care poate face util si pt țara, nu doar pt o camarilă.
Cehia U20-Romania U20 0-1, unicul gol marcat de Musi.
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
Under21 Muntenegru U21 - România U21 2-6. Louis Munteanu conduce echipa spre victorie.
Gott würfelt nicht! Einstein.
Astea-s maciu-piciu, amicale. Important e ce faci cu Elvetia.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Rezumatul https://www.youtube.com/watch?v=7xg0iEAqeLw
Din cate am inteles a fost transmis doar de platforma de streaming de la Pro Tv, nu am putut sa-l urmaresc.
Last edited by iulian_1976; 11th October 2024 at 21:28.
Gott würfelt nicht! Einstein.
Cat noroc am avut cu golul Elveției din prelungiri, dacă bătea Finlanda, nu mai aveam șanse la locul 1.
Deci acum avem România 19, Elveția 18 și Finlanda 17. Nordicii vor face 20 de puncte, că au meci ușor acasă cu Muntenegru, asa că dacă vrem locul 1 ne trebuie victorie cu Elveția.
I know because I'M BOTH!
Felicitari lui Daniel Pancu. Face o treaba buna la nationala under, poate fi o solutie si pentru Rapid in perspectiva demiterii anuntate a lui Sumudica.
3 goluri marcate de Luis Munteanu. Spectacol facut de tricolorii mici 6-2 cu Muntenegru
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona