Page 15 of 16 FirstFirst ... 513141516 LastLast
Results 295 to 315 of 317

Thread: Nationala de tineret U21 - U20 ... si alte U

sport legend Capitanu.Burcea's Avatar
    Reputatie
    1
    România U21 (4-3-3): Sava - Strata, Ignat, Dănuleasă, Barza - Cîrjan, Vulturar, Perianu, Grameni - Pop, L. Munteanu, I. Stoica
    Rezerve: Popa, Rimovecz,Perlanu, Baiaram, Duță, Bani, Olteniță, Mihai, Blănuță
    Selecționer: Daniel Pancu

Echipa noastra inaintea testului filandez.

Nu am reusit sa inteleg in ce conditii se angajeaza la gsp, daca nici macar primul 11 nu il pot transcrie corect. Dupa care ma uit pe rezerve, e jale si acolo: din 9 nume, doua gresite. Pfai dă plm, cata incultura, ba! Daca n-ar sprijini zidurile palatului, o data la doua zile, nu le-as gasi nicio utilitate in presa sportiva 🤢

Reputatie
    1
    Neverosimil, primul 11 al Romaniei are 12 jucatori 🤣 Era ceva care dadea cu virgula. Ptiu, fir-ati ai dreacu' de ignari, vorba distinsului nostru coleg 🤤

Moderator iulian_1976's Avatar
    Reputatie
    0
    Vulturar dubioasa selectie, nu stiu o fi Pancu cu dedicatie ?!

Gol de langa el, bine golul e fin cu capul, la golul 2 la fel face figuratie...

Pancu nu a pregatit nimic...
    Gott würfelt nicht! Einstein.

sport legend ciorbicafaristu's Avatar
    Reputatie
    1
    Pancu se pune si el bine cu nea Danut, o spera sa-i urmeze lui Ninel in Giulesti.

Reputatie
    1
    Ignat, Barză, Vulturar, Grameni si Pop. 5 motive pt ca Daniel Pancu sa revina acasa 🤤 Si uite cum din principala favorita a grupei am ajuns pe 3. M-am uitat putin in a 2-a, nu am jucat nimic. Ma si mir cum a rezistat televiziunea filadeză sa nu cheme desenatorul de acasa, sa nu ne faca portretele cu Jurassic Park.

Reputatie
    1
    Ala-i numele de rapidist al lui Borza?

Reputatie
    0
    Suspect Vulturar, nu ar fi avut loc la o selectionata normala Under21, a fost si titular.

Dau de multe ori exemplu Isaila, cand a preluat selectionata de la Cristian Dulca, face vara un turneu in Spania si se debaraseaza de toate pilele.

Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by ciorbicafaristu View Post
    Ala-i numele de rapidist al lui Borza?
    Pantera din Kadikoy, varianta rapidista. Fiecare cu are prin batatura 🤤

Rãdem, dar asta apare in cotidianul sportiv nr 1 al tarii, care si-a sarbatorit centenarul in acest an. E ceva in aer cu acest centenar, cred ca e un virus care ataca toate organismele ce survoleaza aceasta borna 🤤

MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    Dezastru cu Finlanda si ne-am trezit pe locul 3 in grupa. Mai sunt 2 meciuri cu Muntenegru si Elvetia. Elvetia joaca si cu Finlanda. Inca sunt sanse. Dar trebuie jucat altceva.
    Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona

Abomination Johnny D's Avatar
    Reputatie
    0
    Pancu se pune si el bine cu nea Danut, o spera sa-i urmeze lui Ninel in Giulesti.
    Poa' sa astepte mult si bine.
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

sport legend Numero Dieci's Avatar
    Reputatie
    1
    Ce e mare lucru,e o fosta glorie si doar a mai antrenat la Rapid.

Ce e drept la un nivel mai mic,nivel peste care nu a aratat ca poate depasi deocamdata.

Parerea mea ca Pancone a jucat prea mult,la 40 de zni inca era pe teren cand altii sunt satui de antrenorat.

Trebuia sa inceapa mai devreme.

Reputatie
    0
    In primul rand poa' sa astept ca Shumudik nu pleaca nicaieri cel putin 1 an si jumatate.

In al 2-lea rand Pancu n-a facut mai nimic pe unde a antrenat, nici 1% nu e cat Shumudik.

Si de Sabau e departe daca tot vorbim de rapidisti, e undeva la nivelul lui Maldarasanu.
    The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    1
    Sabau e rapidist?

Reputatie
    0
    Doar n-o fi farist.
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    0
    Eu spun ca Moldovan si Sabau sunt din groapa, nu erai nici in proiect pe vremea aia

Pancu, ce antrenor, sa nu ai nici o ocazie, nici una, nu avem nici ce povesti... sa presupem lucruri, un 0.
    Last edited by iulian_1976; 12th September 2024 at 15:09.

Reputatie
    0
    Asa au inceput, dupa ce te-a prins rapidismu, cainismele sunt epigonii desharte.
    I know because I'M BOTH!

Reputatie
    1
    Sabau e rapidist?
    Toti cei care au luat parte la titlurile din 67,99 si 03 sunt oarecum legende.Sigur,unii mai mult decat altii dar sunt acolo sus.

Tinand cont ca Sabau a fost in echipa pentru 2 din cele 3 titluri din istorie(plus o cupa) as zice ca e unul din cei mai decorati rapidisti din istorie.

Normal ca e departe de Sabau ca antrenor,Nelutu e meserie,ma si gandeam ca daca ar avea buget la U Cluj ar face treaba serioasa,adica s-ar bate la trofee.

Reputatie
    1
    Si Danciulescu e campion cu Steaua, crezi ca omul e stelist?

Reputatie
    1
    Nu stiu la ce te referi tu cand zici rapidist,stelist sau dinamovist.Ca Florinel a tinut cu Dinamo cand era mic din cauza N and D ului dar asta nu inseamna ca nu e fecesebist.

Sabau e U Cluj-ist in fapt dar datorita seriozitatii sale a cam fost respectat la toate echipele unde a jucat.Cred ca e unul din putinii care ar putea fi aplaudat la lovitura de incepere a oricarei foste echipe,nu a pacalit nici un tricou.
    La Rapid insa are performante inegalabile si asta intr-un fel sunt sigur ca si in sufletul lui Rapid a ramas ceva frumos.
    Acu nu stiu daca e acelasi sentiment ca ala pe care il ai acasa(U Cluj) insa ceva tot e.

Camataru e respectat la Heerenveen si acum,acu cativa ani cand a fost la o reunire m-am mirat ca stiau aia sa-l strige Cami.

Conteaz si cum te misti si conexiunea cu publicul la o echipa nu neaparat apartenenta originala.

Reputatie
    1
    Plus de asta Danciulescu are cat 1 titlu din 20 si ceva la Steaua.

Sabau are 2 din 3 la Rapid.

Si Danciulescu a jucat cta 2 ani la Steaua si vreo 10 la Dinamo.

Nu e acelasi lucru.

Rossonero dardar_3's Avatar
    Reputatie
    1
    Mai are sa zica Ionete ca nea Mirciu e rapidist 100%