Page 14 of 14 FirstFirst ... 4121314
Results 274 to 294 of 294

Thread: Nationala de tineret U21 - U20 ... si alte U

MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    Victorie importanta in Armenia pentru echipa U21 gol Cristian Mihai !

In grupa pentru calificare la EURO Romania U21 pe locul 2 cu 13 puncte dupa Elvetia care e lider cu 14 puncte.

Rezultate promitatoare la U19 dupa victoria 3-2 cu Germania goluri Dulcea, Stan si Mazilu respectiv victoria 1-0 cu Croatia gol Rares Pop. Totusi insuficente Romania a terminat grupa pe locul 2 la egalitate cu Turcia dar a contat rezultatul direct unde turcii s-au impus cu 2-0.

La U17 Romania a reusit un rezultat de egalitate 1-1 cu Suedia gol Petculescu.

La U20 in turneul Elite League Romania a reusit un 0-0 cu Italia si un 1-1 cu Polonia gol Bodisteanu
    Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona

MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    La U20 Romania-Germania 2-3, Romania a condus cu 2-0
    Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona

Moderator iulian_1976's Avatar
    Reputatie
    0
    Vor sa castige, sa-l aduca pe Mazilu Under 19, cred ca e de Under 21 deja, nici nu stiu daca e convocat, avand in vedere situatia lui la Brighton

Baiatul asta se vede ca nu e venit pe pile, le-a dat-o la germani asta primavara din postura de rezerva, in ultimul minut.
    Gott würfelt nicht! Einstein.

sport legend Numero Dieci's Avatar
    Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by iulian_1976 View Post
    Vor sa castige, sa-l aduca pe Mazilu Under 19, cred ca e de Under 21 deja, nici nu stiu daca e convocat, avand in vedere situatia lui la Brighton

Baiatul asta se vede ca nu e venit pe pile, le-a dat-o la germani asta primavara din postura de rezerva, in ultimul minut.
    Pe vremea cand inca juca din cand in cand.

Realitatea este ca din momentul in care a semnat cu Brighton nu a mai jucat nimic.Adica de dinainte sa plece nivelul lui la Farul sczuse SEMNIFICATIV.

Mental de loser.

Dar da,asa talent are cu carul.

sport legend Capitanu.Burcea's Avatar
    Reputatie
    1
    Sunt multumit de selectia facuta de Curelea, care a trecut peste categorie cativa jucatori u19, inclusiv capitanul Jalade. Sa mai vedem ce se intampla, in principiu omul nu face lucruri rele. Nu ca nu e normal sa te bata Germania acasa, desi vechii cronicari lamentabili si kakaciosi asa ar spune, dar e si vina acestui fotbal care nu intelege, domne, ca trebuie sa investeasca in academii si formare, nu in jucatori din Cuba si Madagascar. Zici ca ne si calificam juma' de campionat prin grupe europene, avem doar meciuri puternice si aia nu fac fata Mazilu a incercat, dar nu are nivelul. Daca in Olanda nu poti, care nu are nivelul PL, ce te mai amagesti? Prost sfatuit, comisionat de tot felul de vagabonzi, asa se pierd fotbalisti. Mazilu e material de Liga 1 inca un an, ca nici la noi nu se mai joaca Nu te supara, frate. Un club ca Dinamo i-ar veni manusa
    În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții

Reputatie
    0
    Mazilu le-a pus-o la vinclu la germani chiar fara sa joace la echipa de club.

Crezi ca a fost intreabat de cineva, daca i se potriveste sau nu ?

Reputatie
    1
    Si Keseru a batut pe olandezi de unul singur cu 2-0 la Mogosoaia in 2005.Asta era cred inainte sa debuteze in Divizia A.

Daca tot vorbim de un singur meci.

Si nu a avut cariera de elita.

Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by iulian_1976 View Post
    Mazilu le-a pus-o la vinclu la germani chiar fara sa joace la echipa de club.

Crezi ca a fost intreabat de cineva, daca i se potriveste sau nu ?
    Bine, dar Mazilu nu a fost abandonat. Cred ca va fi folosit in preliminarii u19, nu cred ca e apt sa joace pt moment la u21. Stai umpic, ca el nu joaca nicaieri, nu pot nici sa il pun peste Bani, Baiaram, Stoica sau chiar Rares Pop, care, de bine, de rau, sunt in anturajul fotbalului si unii chiar titulari.

Nu ma surprinde decat obstinatia cu care e impins in ambele loturi, u20 si u21, acest baiat, Vulturar, de la Rapid. E ceva care nu imi place. Ai Grameni, si langa el Vulturar. Parca e altceva. E ca si cum intri in apa, pasesti pe un nisip solid si faci bezele tuturor, apoi cazi intr-un put de 8 metri si te scot aia de acolo peste 4 zile. Si Mihai ala de la Uta e peste el, ca ala joaca fotbal, etapa de etapa. Dar sigur, taxu nu e impresar, o fi sculer si nu isi poate propulsa odrasla titular la nationala. Pai, tu nu intri 1 minut la Rapid si esti titular u21? Asa putere mondiala e acest jucator, donle?
    În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții

sport legend ciorbicafaristu's Avatar
    Reputatie
    1
    Dieci are dreptate, in jumatatea de sezon petrecuta la Ovidiu dupa transferul la englezi n-a mai jucat nimic. Acum nu poti sa stii daca s-a menajat sau nu. Cred ca pt el ar fi bine sa joace un an chiar si la echipa de under 21 a englezilor si apoi sa revina in liga 1. Sa ia exemplu de la Pascanu, care a plecat in ligile inferioare, s-a calit si acum e tatic in liga 1.

Reputatie
    1
    Parca era altu ciorbica,eectiv nu-mi venea sa cred.

In tur era incantator,arataca Florinel la inceputuri sau Tavi.In retur groaznic.Lenes,egoist,neimplicat,fricos in dueluri.Nu l-a mai interesat,deaia am zis mentalitate de loser.

Clar s-a menajat dar asta nu scuza.Asa ce?Trebuia sa se menajeze si la Vitesse?Ca si acolo abia a batut mingea.

Pascanu e fundas,un exemplu mai bun sa zice ca ar fi Politic.

Reputatie
    1
    Asa a fost sfatuit de firma de impresariat si vopsit a verilor Becali. El s-a dus acolo cu un tonus de mortaciune de play-out, levitand pe niste basini colosale, dar bine odihnit, menajat, probabil a futut si cateva fete de pe feisbuc care altfel nu ii raspundeau la bip, ca pe vremea cand era la Farul. La Brighton e altceva, ai cateva momente de glorie, te mai cauta gsp la oua. Cand iti dau aia mingea si vrei sa faci singura ta fenta pt piciorul stang, surpriza, ai deja nasul julit si entorsa, alea sunt citite de la u15. Te duci la Vitesse, ai 0 impact, dar te mai oblojesti cu salariul care intra regulat, tu si baietii care iti by-pass-eaza renta. Asta e mentalitatea. Nu vedeti ca Sut plange sa se transfere la camile? Ce pretentie sa ai. Il eliberam chiar in seara aia de o grija, ce sa mai scoti din astia? Cum ba sa nu gasesti o echipa sa joci fotbal, daca esti fotbalist? Asta nici in liga development nu accepta, el are impresia ca trebuie bagat minimum in uefa cempions.

Reputatie
    0
    Recunosc imi place stilul lui Mazilu, cred ca a plecat intr-un loc doar pentru bani, nu are nici o treaba acolo, asa cum nici Ianis nu are nici o treaba in Scotia.

Sa fi semnat 5 ani, a plecat la 17 ani, pe la 22 de ani o sa-si caute echipa penibil...

Ce sansa pe Man si Mihaila sa aiba un antrenor ca Pecchia...

Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by Capitanu.Burcea View Post
    Asa a fost sfatuit de firma de impresariat si vopsit a verilor Becali. El s-a dus acolo cu un tonus de mortaciune de play-out, levitand pe niste basini colosale, dar bine odihnit, menajat, probabil a futut si cateva fete de pe feisbuc care altfel nu ii raspundeau la bip, ca pe vremea cand era la Farul. La Brighton e altceva, ai cateva momente de glorie, te mai cauta gsp la oua. Cand iti dau aia mingea si vrei sa faci singura ta fenta pt piciorul stang, surpriza, ai deja nasul julit si entorsa, alea sunt citite de la u15. Te duci la Vitesse, ai 0 impact, dar te mai oblojesti cu salariul care intra regulat, tu si baietii care iti by-pass-eaza renta. Asta e mentalitatea. Nu vedeti ca Sut plange sa se transfere la camile? Ce pretentie sa ai. Il eliberam chiar in seara aia de o grija, ce sa mai scoti din astia? Cum ba sa nu gasesti o echipa sa joci fotbal, daca esti fotbalist? Asta nici in liga development nu accepta, el are impresia ca trebuie bagat minimum in uefa cempions.
    Scoti raul in fata, poate ca nu are antrenorul potrivit. Mazilu a adus titlul lui Hagi in proportie mare, nu pot sa judec asa un copil de 17 ani care face muci
    orice echipa din Liga1, intr-un retur si castiga titlul. Ca apoi o lasa mai moale, nu exclude valoarea.

Ovidiu Popescu a avut cateva meciuri ok cu echipe slabute si atat...

Reputatie
    1
    Las ca Ianis a si jucat,a avut impact,99 meciuri si 16 goluri in toate competitiile,votat jucatorul tanar al anului,46 meciuri si 8 goluri in sezonul de titlu castigat,etc.

Nu poti compara cu Mazilu cu 4 meciuri nesemnificative la retrogradata Vitesse si nimic la Brighton.Mai degraba il poti compara cu Baluta care macar a intrat odata in Cupa Ligii sau asaceva dar macar a imbracata tricoul ala odata.
    Sigur si varste diferite.
    Ianis era la Fiorentina la varsta lui Mazilu si juca Primavera.

Eu zic de Tavi Popescu evident nu de taranu de Ovidiu dar banuiesc ca e doar greseala de scriere.
    Las ca ala cand incepuse la FCSB prima data chiar parea viitor geniu.Juca bomba,uita te la presavremii ce zicea,oamenii de fotbal,uita te la prestatii in primul rand.Pana i-au umflat capu de gunoi tot ei a jucat bomba.
    Balint il comapra cu Hagi,Cornel Dinu,Ilie Dumitrescu,Boloni si toti ceilalti il laudau grav.
    A fost o perioada,scurta ce e drept,in care O.Popescu parea cel mai bun produs ascuns lafotbalului romanesc de la Mutu incoace.Din pacate acum s-a stins in un jucator de executie rara,liniar,in linie cu mediocrii de langa el.

Cam asta e povestea majoritatii talentelor noastre.

Revenind la Farul,e o problema de ansamblu acolo,financiara.BANI ! BANI DOMNILOR! cum tot zice Gicanu.
    La el cum rasare unu si joaca 3 meciuri poc zboara.Poc il vinde.Sume mici dar desul pentru a continua existenta.
    Daca ar avea bani nu ar pierde jucatori asa usor aia vreau sa zic.
    Pitu cum si-a dat drumu la joc a plecat,Mazilu la fel,Florinel la fel.etc.
    Ma mir ca nu au plecat si Sirbu sau altii,poate urmeaza.

Reputatie
    0
    Mazilu la 17 ani, nici nu a intrat in vestiarul lui Brighton, a fost imprumutat direct la Vitesse, se stia inca de cand a semnat, ca nu va ajunge la Brighton.

Vezi ce meciuri a facut Mazilu in returul, cand a castigat contra CFR-ului si FCSB-ului, nu mai pun cel cu Rapid cand Moldovan si-o baga in poarta...

Reputatie
    1
    Da,de acord.Si mie mi a placut foarte mult,sunt oparecum admirator.

Dar,tinand cont de ce s a intamplat dupa aia pare sa fi fost,asa ca la Tavi Popescu,doar o perioada de gratie si nu obisnuinta.

Ca el cu perioade dastea cu fost n jucatori.De la Olimpiu Morutan la Ionut Lutu la Dumitru Copil la Catalin Doman la Andrei Ionescu la Mihaita Plesan la Cristian Daminuta si etc.

De unii din astia multi cred ca ori nu i stiu,ori se intreaba ce cauta sa fie pomeniti ori incep sa rada la auzul numelor.

Reputatie
    0
    La cati jucatori am vazut, asta pare un copil cuminte....

Morutan din pacate e un jucator fara viteza si agresivitate, cuvatul agresivitate e extrem, vezi ce face Cisotti la Galati, insa Cissoti nu are calitatile lui Morutan, asa ca nici unul singur nu a putut urca in performanta.

Reputatie
    1
    Becali a fost retardat. Trebuia sa joace calul tanar (Popescu), nu iapa batrana (Coman). Intr-adevar, si-a scos banii vanzandu-l pe Embape, dar a irosit potentialul celuilalt. Bine, se spune ca nu poti pierde potential , dar indirect, pierzand doi ani, Popescu nu mai e jucatorul care dadea a la Del Piero. Acum e doar cel care mai dă cel mult ca Baluta si Stefanescu. Dar e si sub astia.

sport legend ciorbicafaristu's Avatar
    Reputatie
    1
    Ar fi interesant de vazut care e nivelul actual al lui Mazilu. E convocat pe la vreo nationala?

Reputatie
    1
    @iulian Asta cu cmijte e relativa.Nu stim nimic de viata personala a lui Mazilu.Habar nu avem.
    Poate e ultimu betiv nu aven de unde stii.
    Pana acum un deceniu cand inca erau revistele de cancan puternice stiam cam tot despre toti dar dupa ce acestea au disparit spre fericirea astira noi nu se mai scrie de ei.
    In acelasi timp asta e datorat faptului ca nimeni nu mai da 2 bani pe toste gloabele astea.
    Era altceva cand apareau pozele secrete cu Mutu si Diana Munteanu la Londra cand juca la Chelsea cu tigara in gura in fanatik.
    Acu pe cine dracu intereseaza de gloabele astea?
    Nu fii tu sigur ca e cuminte…

@Capitanu pai Becali l-a jucat pe Tavi in dauna lui Florinel.
    Toata aparitia aia bomba a lui Tavi a venit cand juca pe banda stanga titular asta si datorita deselor accidentari grave ale lui Mbappe.
    Dupa aia a fost o vreme cand si apt de joc tot Popescu juca in dauna lui Coman.
    Dupa aia cand s a stins Tavi Coman a fost reincercat si a iesit golgeter.
    Ce e drept Tavi a fost jucat si inter si in spatele varfului-posturi care cred ca nu i plac.

MD, PHD Lordul's Avatar
    Reputatie
    0
    Quote Originally Posted by Numero Dieci View Post
    Si Keseru a batut pe olandezi de unul singur cu 2-0 la Mogosoaia in 2005.Asta era cred inainte sa debuteze in Divizia A.

Daca tot vorbim de un singur meci.

Si nu a avut cariera de elita.
    si cand te gandesti ca era privit ca un WonderKid acest Keseru. La 16 ani juca pentru FC Bihor in prima liga, apoi se transfera in afara.

Totusi a avut o cariera onorabila. Inca joaca in Ungaria acuma.