Incepe Spania imediat pe digi.
Spania - Grecia 73-71
limita limitei ... in ultima secunda Grecia putea sa treaca daca reusea un trei puncte
Franta - Letonia 84-70
Meci tensionat dar relativ usor pt francezi. Semi contra spanioli este mult mai dificil. Probabil primul meci cu adevarat dificil pt francezi.
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Meci de infarct cu Lituania
Si acum semifinala Franta -Spania nu e recomandat pt cardiaci ...
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Prelungiri, cine castiga meciul asta castiga si turneul.
Pau Gasol asta e monumental. Spania castiga datorita lui azi.![]()
A dat 40 din 80.Francezii nu au fost in stare sa se apere la el si sunt out.
Youzhny
Tecau,Hanescu,Mathieu,Djokovic
Dulgheru,Carstea,Niculescu,Halep,Zvonareva,Pennetta
,Na Li,Jankovic,Azarenka.
Cat de prost joaca Serbia...
Lituania conduce cu +10.
Serbia dupa ce a pierdut finala mondiala cu SUA anul trecut a tot castigat.Nu cred ca au pierdut vreo partida de atunci,au 15 la rand castigate(amicale + europene).
Youzhny
Tecau,Hanescu,Mathieu,Djokovic
Dulgheru,Carstea,Niculescu,Halep,Zvonareva,Pennetta
,Na Li,Jankovic,Azarenka.
O finala neasteptata as zice. Spania a inceput prost ma mir ca au reusit sa ajunga pana in finala. Azi sunt favoriti.![]()
Ce meci au făcut spaniolii. Gasolina i a rupt pe frantuji. Excelent meciul de semifinala. Sa vad acuma si a doua semi, ce început la sârbi cu cos de 3
Ce blocaj a făcut lituanianul de a scos mingea din cos fiind 2 m în urma sârbului.
Sau complicat inutil lituanienii pe final. Favoritele mele din semi joaca finala.
Spania cu Pau Gasol e campioana europeana
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
Pau Gasol cu Soania...
Are 35 de aniCand se va retrage scadem din scorul Spaniei intre 25 si 40 de puncte pe meci
![]()
Se intorc Marc si Ibaka![]()
Muzzwrinka
n-am apucaT sa vad finala dar parca tot mai bine a fost decit sa imi pierd timpul cu un meci dezamagitor.
viva espana, pacat de lituanieni ca au jucat prost.
romanica va fi parte la eurobasket 2017. poate fac si ei ceva sali si autostrazi pina atunci.
sau speranta e moarta?