mai bine ca n-ai trecut, ca iar te eliminam fara sa postez o saptamana.
mai bine ca n-ai trecut, ca iar te eliminam fara sa postez o saptamana.
lordule, slabutz, ca de data asta au trecut 3 mai departe...
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
nu in fiecare grupa au trecut 3 ...
@Cristi nu stiu daca se mai repeta povestea
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
Deoarece am gresit ordinea primilor 2 clasati in grupa B, s-a facut switch intre cei 2, si s-au modificat un pic meciurile.
Gasiti modificarea pe pagina anterioara...
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
In caz ca o dubla din optimi intra in prelungiri, se considera rezultatul din meciul retur din primele 90 de minute.
In aceste optimi au fost duble in care meritau sa mearga ambii mai departe si duble in care nu merita niciunul sa treaca
Sfertfinalistii sunt:
FREEk01 -> Barca
lucian_iasi -> PSG
sannicola -> City
EddyDoubleD -> Atletico
Cristy RVD-> Real
sun - Benfica
Nadalfan - Bayern
sanyi68 - Wolfsburg
Dintre acestia: Eddy, sannicola, Nadalfan, Freek, CristyRVD au fost si anul trecut in sferturi...veterani
cei noi in sferturi sunt: sun, sanyi, lucian_iasi
Meciuri sunt
Wolfsburg - Real -> sanyi68 - Cristy RVD
Bayern - Benfica -> Nadalfan - sun
Barca - Atletico -> FREEk01 - EddyDoubleD
PSG - City -> lucian_iasi - sannicola
In aceste duble se vor trece si un al 2-lea marcator care va avea punctaj 1 punct per gol, daaaaaaaar se va calcula, doaaaar la egalitate de puncte.
In mod normal nu conteaza, decat ca criteriu de departajare dupa.
Nu imi place deloc ce s-a intamplat in acest sezon.
In unele grupe, au fost eliminati unii cu punctaje imense, iar alte grupe s-au castigat cu punctaje mici rau.
In optimi nu mai zic...unii au fost eliminati cu peste 30 de pcte, iar altii s-au calificat in cu punctaje ridicole, pentru ca nu s-a postat deloc.
In sferturi s-a atins maximul.
Jucatori care au jucat in grupe / optimi ok, acum nu au mai postat.
Este ultimul meu sezon in care gazduiesc acest concurs de pronosticuri.
BTW - Felicitari lui FREEK, care a avut un drum smecher in grupe si niste optimi si sferturi grele cu mine si cu Eddy.
Felicitari lui sanyi68 care a eliminat castigatorul de anul trecut.
Avem asa:
sanyi68 - Real
sun - Bayern
FREEk01 - Atletico
sannicola - City
=>
sannicola - sanyi68 (City - Real)
FREEk01 - sun (Atletico - Bayern)
Da si cistigatorul dar si finalistul de anul trecut ,am prins elita anul acesta
Multumim Yonutzz pentru organizare
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!