28 iunie, ora 19:00
28 iunie, ora 19:00
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Meci usor pentru brazilieni.
Iancu si FC Timisoara, prima grupare mafiota care a primit o mica pedeapsa. FRF-DNA 1-0.
OTELUL GALATI SUPERCAMPIOANA 2010-2011!!!
Aici este criza economica a Romaniei: http://www.porcisme.ro/
Brazilia si Chile s-au intalnit de 3 ori in fazele eliminatorii ale mondialelor si de fiecare data a castigat Brazilia. Sa se intoarca roata chiar pe terenul Braziliei ?
Dar Brazilia nu joaca deloc pe Maracana ? Ciudat
Cile are misiune imposibila, mai mult ca sigur fluierasii vor fi cu brazilienii.
NICHITA STANESCU
Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbește
Brazilia e in sferturi - indiferent cum. Si acolo joaca cu Columbia / Uruguay - numai echipa din America de Sud.
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Sa nu aiba o surpriza neplacuta Brazilia.
bate Brazilia..da Neymar din nou...3-1 pentru brazilieni
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
Le da la toti, asa-i Lordule? Are pentru toata lumea!![]()
God was never on my side, no one was. I have always been alone.
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
Brazilia merge mai departe.
are , are , el e viitoarea perla a fotbalului![]()
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
Si totusi un sfert din votanti au votat Chile. (Eu am votat Brazilia)
Ce mi-ar place ca sa aiba dreptate cei care au zis ca Chile elimina Brazilia !!
(Ar fi prima oara in viata cand mi-as dori asta...)
Deci .. poate sa piarda Brazilia la ea acasa chiar din optimi ? Eu nu cred.
# Fotbal : NEDERLAND, Rapid Bucuresti
# Tenis : FEDERER, Hingis
Singurele echipe sudamericane care nu (m-)au impresionat sunt tocmai Brazilia si Argentina. Ori vor esua penibil, ori isi vor da drumul la joc.
Sweet jumping mother of marmalade! Shave my leg and call me Grandpa!
[I][SIZE="2"]*căzut din copac în ocean...[/SIZE][/I]
E posibil sa fim contemporani cu cea mai mare surpriza de la CM Brazilia.
Echipa gazda eliminata inca din optimi.
NICHITA STANESCU
Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbește
Cred ca se califica Brazilia. Si daca n-o sa prea poata, sigur va fi impinsa de la spate de arbitru...O sa aiba meci greu oricum.
[LIST][*][B][COLOR="Blue"]Ro[/COLOR][COLOR="Yellow"]ma[/COLOR][COLOR="Red"]nia[/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]Ita[/COLOR][COLOR="Red"]lia[/COLOR][/B][/LIST]
[LIST][*][B][COLOR="red"]Steaua[/COLOR] [COLOR="Blue"]Bucuresti[/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]Manchester[/COLOR] [COLOR="Yellow"]United[/COLOR][/B] [B][COLOR="Blue"]Real Madrid[/COLOR][/B] [B][COLOR="Black"]AC[/COLOR] [COLOR="Red"]Milan[/COLOR][/B][/LIST]
Chile baga azi Brazilia in doliu national.![]()
Ca si acum 4 ani, 3-0 Brazilia fara probleme. E musai![]()
beleafer