Results 1 to 2 of 2

Thread: Surpriz pentru fani. Rapid vrea s redeschid peluza dinspre Teatrul Giulești!

 1. #1
  sport legend tifosi's Avatar
  Join Date
  Jul 2013
  Location
  Nazi Germany
  Posts
  1,385
  Reputatie
  1

  Surpriz pentru fani. Rapid vrea s redeschid peluza dinspre Teatrul Giulești!

  De cnd Rapid a fost retrogradat n Liga a 2-a, din motive financiare și nu sportive, ntreaga suflare giuleștean nu se gndește dect la clipa n care echip de lng Podul Grant va reveni acolo unde-i este locul, adic n prima divizie.

  Pn atunci, noul Rapid și-a pus n cap s produc surpriza sezonului n Romnia și s atace cu toate forțele cea de-a doua competiție intern, Cupa Romniei. Cum sorții au decis ca alb-vișiniii s joace n “optimile“ competiției KO cu Petrolul (joi, 31 octombrie, ora 20:30), chiar pe propria aren, oficialii clubului sunt tentați s fac tot ce depinde de ei pentru ca elevii lui Viorel Moldovan s ajung n sferturi.

  Adic vor s le ofere suporterilor tot sprijinul pentru a transforma Giuleștiul ntr-un “vulcan“, așa cum numai fanii Rapidului știu s o fac. Tocmai de aceea, la meciul cu ploieștenii se intenționeaz redeschiderea peluzei dinspre Teatrul Giulești, devenit ntre timp Teatru de Art Comic pentru copii.

  Ciudat este c acea peluz a fost nchis cu ani buni n urm cu mai mulți ani din cauza faptului c exista riscul prbușirii. n aceste condiții, capacitatea arenei de pe Calea Giulești a sczut de la 19.100 de spectatori la 10.649 de spectatori.

  Zilele viitoare, un expert va analiza situația peluzei și va stabili dac giuleștenii vor pune sau nu n vanzare și n respectivul sector.

  “Nu știm de unde ați aflat dar e adevrat, ne dorim, doar c nu depinde numai de noi. Am solicitat o aprobare oficial ctre cei de la CS Rapid, care este dețintorul de drept al stadionului, pentru a aduce un expert și a obține aprobarea de redeschidere a acelei peluze“, a spus, exclusiv pentru www.digisport.ro, Lucian Ionescu, directorul de imagine al Rapidului.
  LOVE FOOTBALL ! HATE ANTIFA !!!

 2. #2
  obsedat textual Hingherul's Avatar
  Join Date
  Oct 2008
  Location
  Deasupra
  Posts
  51,546
  Reputatie
  0
  daca era scena teatrului putin mai mare va scoteati. aveati deja teren acoperit
  P$D iti vrea binele...nu-l lasa sa ti-l ia!

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •