Am deschis threadul de campionat pentru a incepe oficial discutiile legate de noul sezon.
Cine credeti ca va castiga aceasta editie?
Am deschis threadul de campionat pentru a incepe oficial discutiile legate de noul sezon.
Cine credeti ca va castiga aceasta editie?
MEREU SUPERIORI !!!
Campionatul va debuta pe 25 August.
Nu prea imi place cum se misca echipele Italiene pe piata transferurilor pana acuma. Dar mai avem 2 luni.
MEREU SUPERIORI !!!
Juventus. al treilea an la rand.
[COLOR="Red"][SIZE="3"][FONT="Century Gothic"]your system is running low on resources[/FONT][/SIZE][/COLOR]
cred ca e cazul sa castige Juve. nu au mai castigat de mult![]()
o sa fie lejereanu pentru zebre.
[COLOR="Red"][SIZE="3"][FONT="Century Gothic"]your system is running low on resources[/FONT][/SIZE][/COLOR]
Eu cred ca Napoli va cistiga anul asta
aici o sa fie la fel de simplu ca in germania...
juve ptr al 3-lea an la rand...si daca nu se schimba ceva, probabil si pentru al 4-lea, 5-lea an la rand...
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
Juve n-are adversar in Italia la aceasta ora
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
Juventus have agreed a deal with Manchester City to sign striker Carlos Tevez. The Argentine will cost €9 million (£7.6m) potentially rising to €12m (£10.2m)
ieftin![]()
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
booon![]()
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
De la 90% sanse sa castige campionatul, acum au 99.9%.Genial transfer. Tevez si Llorente se completeaza.
Napoli se tine bine momentan la transferuri. Are sanse la titlu doar daca raman Cavani si Hamsik. Cat de mult a decazut Inter ... Pe final de campionat pierdeam mai mereu pe ei la pariuri , ba ca nici egal nu face acasa , ba ca nu marceaza ...
pai Cavani nu a plecat la PSG ?
oricum juve se va distra si in acest sezon...chiar nu vad vreo echipa ce ar putea sa se bata pana in ultima etapa cu juventus...
poate doar in tur lupta va fi mai stransa...
Juve o sa se distreze campionatu' asta.
retired.
Strootman seals five-year Roma deal.
Achizitie buna facuta de RomaStrootman
Iar Benatia pentru Marquinos mi se pare interesant , Roma a iesit pe plus
Poate , poate un loc de Champions LeagueObserv ca doar primele 3 se califica in UCL ... Italia a cazut putin.
![]()