Dan Nițu este dispus să cedeze Primăriei Râmnicului 40 % din acțiunile clubului său
In vederea unui parteneriat public-privat care să susțină o echipă de fotbal puternică în Liga I
Damila Măciuca pare să se îndrepte cu pași repezi și siguri spre Liga I. Week-end-ul trecut, „alb-verzii” antrenați de Claudiu Niculescu au învins-o, pe teren propriu, pe UTA Arad și au urcat pe locul 3 în clasamentul Seriei a II-a. Dacă vor reuși să obțină un rezultat pozitiv (și un egal ar fi excelent) în meciul pe care îl vor disputa la Poli Timișoara, atunci aceștia călca cu un picior în Liga I. Senatorul Dan Nițu, proprietarul companiei Damila și al echipei omonime de Liga a II-a, a început să facă primele pregătiri în vederea celei mai mari performanțe din istoria fotbalului vâlcean din ultimele decenii. Vicepreședintele PNL Vâlcea este dispus să propună conducerii Primăriei Râmnicului un parteneriat public-privat care să mențină o echipă în Liga I chiar pe stadionul din Zăvoi. „Eu sunt dispus că cedez Primăriei Râmnicului 40 % din acțiunile clubului meu, cu condiția să fiu ajutat în perspectiva unei promovări în Liga I. După cum am mai spus, vreau să jucăm în Zăvoi, în fața vâlcenilor, pentru ca ei să aibă fotbal de cel mai înalt nivel după ani buni de așteptări. Damila a devenit o echipă foarte iubită de vâlceni, datorită rezultatelor înregistrate în campionat și seriozității de care am dat dovadă. De asemenea, sunt dispus inclusiv să dau o altă denumire echipei, astfel încât viitorul nume să fie cel mai reprezentativ pentru județul nostru. Sunt dispus să colaborez cu oricine vrea ca Vâlcea să aibă o trupă de Liga I”, a afirmat Dan Nițu.
arenavalceana