Unul dintre noi nu intelege ceva, asta e sigur.
Echipa de amatori nou infiintata in 1964 care promoveaza direct in B prin fuziune si are istorie din 1907. Cam care ar fi diferenta dintre CFR si Craiova pesedista? Si aia nou infiintati au intrat direct in B printr-un "artificiu tehnic" si spun ca au istoria din 1948. Situatie absolut identica. Poate tu ai alt punct de vedere.
Academia Rapid infiintata de catre generalul de securitate Vasile Malureanu supranumit €˛tatucul politiei politice ceausiste€
"Eu nu am avut niciodata probleme cu Steaua. Cel mai corect om din fotbal a fost Valentin Ceausescu. In acea perioada, dinamo facea cele mai mari mizerii, nu Steaua, cu toate povestile care se aud". Adrian Porumboiu, fost arbitru.
dubo> imi datorezi un raspuns.![]()
pana atunci, bea un suc. de maidic.
si tu si hingheru.
deci sevillo> facem o petitie catre federatia de fotbal din anglia? sa aiba toate echipele anul infiintarii in 1945? caci ww2 si n-au avut continuitate?
mai baieti, karate kid n-a fost pe bune... o fo' ceva fictiune.
Pun multe virgule, fara sens!
Doar sa'ntrebe semidoctul, crescut, de, Google, de, ce!
gata, hai pa.
ca joaca cfr-ul.
si ma uit la chefi la cutite.![]()
Pun multe virgule, fara sens!
Doar sa'ntrebe semidoctul, crescut, de, Google, de, ce!
Ne-au impuiat capul bercenarii cu meciurile lor corecte din play-off-ul trecut, cand fc star biscuiti era la 244 de puncte de primul loc, iar lupta la titlu se dadea intre Cfr si Craiova. Asta a fost contextul marilor meciuri neprihanite cu echipa sobolanului din dorohoi. Practic, meciuri fara miza, blatistii redescoperind savoarea cupei. O competitie pe care scuipć, dar si cand o ling, se bat turcii si la gura, dar si la curul lor![]()
Dupa injumatatire, eram la 4 puncte de primul loc si la un punct de Craiova, locul 2.
In prima etapa de play-off am facut egal cu Botosani. La ora meciului inca aveam sanse la titlu.
Am batut 4-1 in etapa 2 pe Craiova, dar sansele scazusera dramatic din cauza Botosaniului.
Inainte sa ne incurce Botosani inca aveam sanse, nu mai dezinforma pe aici.
Academia Rapid infiintata de catre generalul de securitate Vasile Malureanu supranumit €˛tatucul politiei politice ceausiste€