Eu am jucat la meciul ala Austria nu pierde la 2 goluri.
De puneam, puneam 2 evident, decat 1. Nu stiu ce gasesti la ucrainieni, austriecii joaca toti in Germania. Ma rog. Ata ete.
Eu am jucat la meciul ala Austria nu pierde la 2 goluri.
De puneam, puneam 2 evident, decat 1. Nu stiu ce gasesti la ucrainieni, austriecii joaca toti in Germania. Ma rog. Ata ete.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Ce le are Leo asta!
Si eu am prins ieri o cota de 10 aproape doar tenis.
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Leo, fata noastra de aur la pariuri!
Eu pe de alta parte, am pierdut tot ce am 350, azi pe Djokovic!
I know because I'M BOTH!
Daca il urmareai live, prindeai un 9.50 pe spaniel inainte de setul 3. Stiu pe cineva care a pus o contra la cota asta, a scapat ca prin urechile acului.
Ai nimerit pe axa Monte Carlo - Novi Sad, care e un fel de dark web al pariurilor. Cred ca partea Tiganului a fost mai mult decat ar fi castigat la AO. Asa se face, daca esti jmeker. Pierzi 6-1 cand adversarul are cota 9.50.
Nu mai aveam bani, am dat ALL IN la sigur de dis-de-dimineata, si sigur m-a rezolvat.
Oricum n-as fi pariat si sa am, io nu joc doar pe un meci. Cand ai mai multe meciuri eventual la final vrei sa pui contra, altfel n-are nici un sens. Mai aveam meciuri, evident.
I know because I'M BOTH!
Inca unul castigator https://www.mozzartbet.ro/ro#/ticket...5-9177306-2072
Bravo! Si mie mi-a iesit tot fotbalul ieri, toate meciurile de CL, mai putin unul pe care n-am pariat si m-a culcat doar singurul meci de tenis pe care am pus, carpa de Nadal care incepand cu tiebreak-ul setului 2, a uitat cum se tine racheta de tenis in mana!
I know because I'M BOTH!
Bine, Leo! 👍
A dat Tommy in Nadal de i-a sarit roxadustatul din gură in cur!
I know because I'M BOTH!
Daca ti le arat pe ale mele... pici fazan.
Dar n-am timp sa postez din astea, am o viata prea interesanta ca sa ma ocup cu asa plicticosenii.
Abia daca am timp sa le fac... noroc ca banii intra automat si nu-mi ocupa din timp ca sa-i scot.
LE: Cum am fost arogant, cum m-a pus la loc Alcaraz. 1500 de lei am pus pe 3 meciuri sigure, break avans in ambele seturi, ambele seturi pierdute fara prelungiri.
Last edited by Johnny D; 1st November 2023 at 00:57.
I know because I'M BOTH!
Intrebare pt voi: La casa de pariuri Fortuna, ce inseamna multiplicatorul?
Inseamna ca iti creste castigul final cu un procent, in functie de cate meciuri ai pe bilet. Cu cat pui mai multe, cu atat e bonusul mai mare. Suna tentant, dar e o cascadorie periculoasa. Cotele trebuie sa aib o valoare minima, probabil 1.25.
Primul bilet castigator la Fortuna.
Bravo!
I know because I'M BOTH!