Dăm noi din gură, dăm si cu parul, dar dăm si cu mintea cand situatia o cere
Felicitari, va asteptam si la anul sa facem din nou eventul![]()
Dăm noi din gură, dăm si cu parul, dar dăm si cu mintea cand situatia o cere
Felicitari, va asteptam si la anul sa facem din nou eventul![]()
Sezon 2020/2021
O noua editie, concursuri noi. Va astept sa participati in numar cat mai mare. SUCCES TUTUROR!
5p! Bravo Leo!![]()
God was never on my side, no one was. I have always been alone.
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
Hai serios mai mult de 10 nu cred ca vor fi ,dar sint primiti toti cred ca tot cei vechi vor juca .Bafta tuturor
Dinamo - Astra 1 solist!![]()
Pai stai, si pe asta unde-l punem atunci!?![]()
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
Ai pus un pronostic la etapa 9. Ramane valabil.
Tu-ti capul ala de marmota, pronosticuri iti mai trebuie tie![]()
P$D iti vrea binele...nu-l lasa sa ti-l ia!
![]()
Free Paul, boule!![]()
Leo vezi ca in etapa 37 CFR joaca cu Sepsi ,nu cu Botosani
4p Leo nu 3p am la ultima etapa, si aveam chiar 5 de apucam sa pun si CFR. Mi-a iesit Sibiu bate, Gazu bate, CSU bate si egal la Dinamo! :|
Am primit si punctul in plus care l-as fi facut cu CFR. Mersi Leo!![]()
Concursurile s-au incheiat. La Pronosticuri castigatoarea este Leo. La Golgheter castigatorul este sanyi68! Felicitari!!!
Felicitari Leo si Sanie! Nivelul a fost unul exceptional, m-am recunoscut invins de la primele etape![]()
Multumesc pentru felicitari,Leo si Capitanu.Burcea
Felicitari Leo si tie
Felicitari! In ultimii 2 ani dintre noi 4, doar eu am pierdut!![]()
Incepem un nou concurs. Succes tuturor! Poate de data asta vom fi mai multi participanti ...![]()
Am rupt la golgheter, singurul trofeu care imi lipseste din palmares![]()
nu e vina ta,cei de la Dinamo ti-au deformat imaginea despre golgheteri adevarati...erai obisnuit cu aia de carton,care au desfiintat Gheata de Aur,mumu georgescu,mateput si cakataru...![]()
granita la Orsova!