Pt o clipa am citit Hingherismul si fetele lui multiple, jur!
Si pana la urma... si catelul este viata, dc sa-l terorizezi?!![]()
Pt o clipa am citit Hingherismul si fetele lui multiple, jur!
Si pana la urma... si catelul este viata, dc sa-l terorizezi?!![]()
God was never on my side, no one was. I have always been alone.
I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!
granita la Orsova!
vad ca ai schimbat "canalul". Lasitate sau ce? Oricum daca ai sa mai indraznesti sa-mi schimbi numele ai sa ai soarta acelui nemernic.
daca nu intelegi, spune. dar nu recidiva ca o sa se termine prost.
Sa-ti explic: sunteti prea multi care va credeti scule si nu sunteti. Care ataca, provoaca, insulta, injura, jignesc : tintele sunt bobi, timache, lorliv si eu.
Speranta voastra este sa raspundem la fel si atunci sa apara doroftei @ gasca lui pentru banare.
N-o sa aveti bucuria asta.
De aceea potoliti-va. Altfel o sa aflati cine e dracu.
Last edited by Paul Atreides; 8th March 2016 at 20:27.
paulica paulifrici,paulica paulifrici...
granita la Orsova!
Daca nu erati voi cum puteau ceilalti sa inteleaga ce e prostia in stare pura.
Amaratilor.
Pariziene- rezolva-i pe sobolanii astia inainte s-o fac eu.
ia cu lamaie. au aparut tratate de specialitate pe tema asta dupa ce ai inceput tu sa chinui tastatura...
"Putem fugi, dar nu ne putem ascunde / PCH e peste noi oriunde"
Daca n-ati fi atat de idioti ati putea fi chiar amuzanti. Stati in aceaiasi camera?![]()
nemtzalaii au mutat imigrantii oficial sirieni chiar in centrul orasului. Au o parcare mare in care puradeii joaca mingea mai mereu au porti improvizate de fotbal pana a urma nu se stie de unde mai iese vreun zidane sau ozil.
una peste alta mie mi se pare ca sunt mai bine imbracati ca romanii din RO, fomeile lor au basmale deschise la culoare alea tinere, cam cum e si pe la tzara in RO. Mi se par chiar romanii mai negriciosi....fara sa fiu rautacios...mai ales aia din sud
si pana la urma de ar veni in RO, desi ma indoiesc n-ar fi o afacere rea pentru psd, toashu ponta le-a facut si moschee, daca au plecat 3 mil de romani in diaspora, majoritar basisti, uite unde ar fi votantu' psd.
ii faci cetateni, le bagi ceva mozica din buric pa la antena 3 si asa iese ponta prezident.
pana la urma pe timpul lui ceasca poporu roman era inrudit cu popoarile pretine din lumea araba, unde mai pui ca sunt multi sirieni care vorbesc romaneste.
Nu stiu ce e comsomolistocratia asta, dar suna mai bine ca fcsb.