Luni,25 iulie,ora 21:30 - Digi Sport
Comentarii despre acest meci, inainte si dupa,doar aici.
Luni,25 iulie,ora 21:30 - Digi Sport
Comentarii despre acest meci, inainte si dupa,doar aici.
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 28 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
al doilea esec al astora contestati de timisoreni
1
P$D iti vrea binele...nu-l lasa sa ti-l ia!
1 solist
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 28 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
1 solist, un 1-0 clar![]()
Mai, voi confundati cu supercupa cand ziceti 1 solist.![]()
1 solist
Fara muzica viata ar fi o greseala.
Jucati acasa?![]()
Se poate spune si asa.
V-ati uitat pe bilete? Sau aia din galerie le-au dat numai la fanii pro-Gigi?![]()
Gigi se razbuna si nu le da bilete...
On: Castigam, mai vrem![]()
[FONT="Georgia"]bautura si meci[/font]
tu tot insisti cu biletele alea...ti-ai pus intrebarea cat de importanti sunteti ca adversari ca sa ne omoram sa venim sa vedem cum plangeti dupa meci?
ai si vreun motiv pentru care as face asta?
pe voi va inteleg. o supercupa cu Steaua e maximul pe care il puteti prinde in viata de suporteri ai Otelului.
hai ca nu vreau sa murdarim si aici cu tampeniile. daca ai ceva legat de supercupa ne strangem de gat cu fularele pe threadul dedicat!
ca sa fiu la subiect... va deprima Petrolul. or sa va dea pana or sa strige timisorenii: STOP![]()
Abia acum incep sa cred ca toata tara e stelista![]()
sau realista... mai ales dupa ce am vazut meciul din Ghencea unde ati fost penibili cu tot cu arbitru.
![]()
Fara muzica viata ar fi o greseala.
daca meciul se joaca la Ploiesti va fi 3-0 pt Petrolu. daca se joaca la Buzau mizez pe un 1-0, gol din lovitura libera.
NICHITA STANESCU
Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbește
Nu pot sa ma hotarasc intre 0-1 si 0-2. Poate imi pica fisa dupa primul meci.
n-ai ce sa hotarasti, habar n-ai de fotbal.
NICHITA STANESCU
Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbește
... n-ai tact deloc! puteai sa-i spui asta si mai cu duhul blandetii
OT: nu cred ca Otelul tine la tavaleala din 3 competitii, echipa aia de doi poli o sa-i tavaleasca rau de tot ... asa ca merg pe 1X in meciul asta![]()
Unde am fi azi daca s-ar fi aplicat Punctul 8 ?
Cine uita e complice!
Pana ce clasa politica nu se reformeaza de la sine, ICCJ are de lucru ...