Cristi_Rvd: moderator pe pariuri sportive/tenis...daca nici baiatul asta nu merita...atunci cine?
Cristi_Rvd: moderator pe pariuri sportive/tenis...daca nici baiatul asta nu merita...atunci cine?
ai confundat RA-ul cu Administrativul probabil
si da, ai dreptate. nu mai e misto pe acolo.
CFR1907, Ioca10, Hamsterutz, Samar si Red-Buill au fost scosi de la moderare acum pentru ca asa cum ati observat nu au mai intrat pe forum de 5 luni unii chiar din 2010.
Legat de concursul de pronosticuri, ALLiin, se poate face problema este ca se tine 1-2-3-4 luni si moderatorii se lasa de ele la un moment dat. Asa au fost toate, mai putine cele la care s-au dat premii.
Sunt de acord daca aveti propuneri sau autopropuneri pentru moderare ca sa imbunatatim sectiunile, este mereu nevoie de asa ceva, mereu se pot face lucruile mai bine.
O luna voi face propuneri si voi imbunatati sectiunile,apoi daca merit si primesc incredere ma propuneti/propun...maine aduc propuneri concrete.
Anul asta e CM rugby in septembrie.
Ceva propuneri?
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Da, un articol pe prima pagina in care fiecarui jucator sa i se gaseasca un echivalent in randul animalelor.
ce spui ?
Merge o data, dupa aia devine plictisitor.
Fiecare grupa thread...si sa aduc eu un mare pasionat de rugby...![]()
O sa vorbesc zilele astea cu el...
Multe mai trebuie sa facem...de exemplu sa promovam mai mult si baschetul...
Tocmai am scris ceva la RAPID: noutati (parca asa se cheama) si desi la mine e ora 14.20 a aparut postarea ca fiind facuta la 07:47. Intereseant. Ideea e ca sunt multe in urma mea si eu tocmai citasem un mesaj din "viitor".
Aici apare bine timpul. DECI s-a stricat ceasul la Rapid.
Cred ca fost o eroare cu ceasul de pe tot forumul, nu doar la Rapid. Am scris si eu mai devreme la sectiunea Filme si, la fel, mi-a aparut postarea ca fiind scrisa la ora 7 a.m.
Dar se pare ca s-a rezolvat acum![]()
He may be cast in bronze, but he′s still capable of producing truly golden moments...
Faceti sub forum pentru principalele echipe din anglia? Cum este la barcelona si real?este doar o idee..nu este ceva absolut important..doar o idee..