Suporterul anului 2010
Larissa![]()
[B][COLOR="Wheat"]■[/COLOR][COLOR="Pink"]■[/COLOR][COLOR="Red"]■[/COLOR][COLOR="DarkRed"]■[/COLOR][COLOR="Red"] FOTBAL [/COLOR][COLOR="Silver"]CLUB [/COLOR][COLOR="LightBlue"]■[/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]■[/COLOR][COLOR="RoyalBlue"]■[/COLOR][COLOR="Blue"]■[/COLOR][COLOR="Blue"] OTELUL [/COLOR][COLOR="Red"]GALATI [/COLOR][COLOR="DarkRed"]■[/COLOR][COLOR="Red"]■[/COLOR][COLOR="Pink"]■[/COLOR][COLOR="Wheat"]■[/COLOR][/B]
[FONT="Palatino Linotype"][B][SIZE="6"][COLOR="red"]~F.[/COLOR][COLOR="Silver"]C.[/COLOR][COLOR="blue"]O.[/COLOR][COLOR="Red"]G.~[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]
Larissa si apoi suporteri OLS
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
Clar forumistii OLS...doar au fost remarcati si de FEderatia Internationala de Gimnastica si de organizatorii Mondialelor de la rotterdam...nu mai spun ca steagurile lor apar pe toate evolutiile de la barna si sol![]()
forumistii ols![]()
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 26 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
forumistii OnlineSport !![]()
[COLOR="Red"][SIZE="3"][FONT="Century Gothic"]your system is running low on resources[/FONT][/SIZE][/COLOR]
galeria echipei Rapid mi se par suporterii anului toti care ma stiu ca tin cu Rapid mi-au zis tot respectul pentru galeria voastra:dance:
Larissa Riquelme
http://1.bp.blogspot.com/_VO55IT-lb1...paraguay_4.jpg
[B][COLOR="Wheat"]■[/COLOR][COLOR="Pink"]■[/COLOR][COLOR="Red"]■[/COLOR][COLOR="DarkRed"]■[/COLOR][COLOR="Red"] FOTBAL [/COLOR][COLOR="Silver"]CLUB [/COLOR][COLOR="LightBlue"]■[/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]■[/COLOR][COLOR="RoyalBlue"]■[/COLOR][COLOR="Blue"]■[/COLOR][COLOR="Blue"] OTELUL [/COLOR][COLOR="Red"]GALATI [/COLOR][COLOR="DarkRed"]■[/COLOR][COLOR="Red"]■[/COLOR][COLOR="Pink"]■[/COLOR][COLOR="Wheat"]■[/COLOR][/B]
[FONT="Palatino Linotype"][B][SIZE="6"][COLOR="red"]~F.[/COLOR][COLOR="Silver"]C.[/COLOR][COLOR="blue"]O.[/COLOR][COLOR="Red"]G.~[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]
[CENTER][COLOR="Blue"][SIZE="5"][B][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"]Forza Universitatea Craiova![/SIZE][/FONT][/B][/SIZE][/COLOR]
[B][COLOR="DarkOrange"]Randall [/COLOR][COLOR="Black"]Keith[/COLOR] [COLOR="#000000"][COLOR="DarkOrange"]Orton[/COLOR][/COLOR] [SIZE="4"][FONT="Fixedsys"]fan![/FONT][/SIZE][/B][/CENTER]
[COLOR="Red"][B][SIZE="4"][CENTER]NEVER WALK ALONE LIVERPOOL[/CENTER][/SIZE][/B][/COLOR]
Faza cu forumumistii e expirata deja. Da, am inteles cu totii ca, de cand e topul asta, forumistii ies pe primul loc fiindca asa e cool sa se votezeAsa ca, pentru mine, adevaratul castigator al acestui top este, in fiecare an, ala de pe 2.
[URL="http://www.dailymotion.com/video/x38r9e_ezekiel-25-17_school"]Ezekiel 25:17[/URL]
De ce sa castige curvele cand pot castiga forumistii?Just sayin'
![]()
Curva>forumistii.
Just sayin.
fata aia chiar iubeste paraguay-ul![]()
AC Milan - 7 Uefa Champions Leagues ; 5 Uefa Super Cups ; 2 Uefa Cup Winners' Cups ; 3 Intercontinental Cups ; 1 Fifa Club World Cup
ala nu e un avantaj pt ea. si forumistii OLS iubesc.....ceva