Salut ,
Salut ,
Last edited by delaparis; 30th November 2010 at 18:02. Reason: spam
De asta ti.ai facut cont?
[COLOR="Blue"]Diapers and politicians should be changed often.Both for the same reason.[/COLOR]
[I][FONT="Lucida Console"][COLOR="RoyalBlue"][I] Oltenia pandura a lui Tudor Si-a lui Arghezi si-a atator dusi Oltenia celui mai mare sculptor Al omenirii, Constantin Brancusi. Oltenia , Eterna Terra-Nova![/I][/COLOR][/FONT][/I]
Ce.i aci ?
vizitati www.ucluj.ro
Fara muzica viata ar fi o greseala.
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 27 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
[COLOR="Blue"]Diapers and politicians should be changed often.Both for the same reason.[/COLOR]
ce aveti ma ?
[B] "Behind this mask there is more than just flesh. Beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof."[/B]
D-asta facu-ti-ai cont????
iti facusi cont de asta, bre ?
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Pai mai poate sa raspunda? De ce va obositi? Macar intai debanati-l si apoi mai vedem ce zice.
Nu cred ca e corect ce am scris acolo ... Lordliv, corecteaza te rog
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.