De asta ti.ai facut cont??
"Cine e pe primul loc, cine e pe primul loc, OTELUL eeeeeeeee, OTELUL eeeeeeee!"
De asta ti.ai facut cont??
"Cine e pe primul loc, cine e pe primul loc, OTELUL eeeeeeeee, OTELUL eeeeeeee!"
[B][COLOR="Wheat"]■[/COLOR][COLOR="Pink"]■[/COLOR][COLOR="Red"]■[/COLOR][COLOR="DarkRed"]■[/COLOR][COLOR="Red"] FOTBAL [/COLOR][COLOR="Silver"]CLUB [/COLOR][COLOR="LightBlue"]■[/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]■[/COLOR][COLOR="RoyalBlue"]■[/COLOR][COLOR="Blue"]■[/COLOR][COLOR="Blue"] OTELUL [/COLOR][COLOR="Red"]GALATI [/COLOR][COLOR="DarkRed"]■[/COLOR][COLOR="Red"]■[/COLOR][COLOR="Pink"]■[/COLOR][COLOR="Wheat"]■[/COLOR][/B]
[FONT="Palatino Linotype"][B][SIZE="6"][COLOR="red"]~F.[/COLOR][COLOR="Silver"]C.[/COLOR][COLOR="blue"]O.[/COLOR][COLOR="Red"]G.~[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]
De asta ti.ai facut cont ?
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
De asta ti.ai facut cont?
[B][COLOR="Wheat"]■[/COLOR][COLOR="Pink"]■[/COLOR][COLOR="Red"]■[/COLOR][COLOR="DarkRed"]■[/COLOR][COLOR="Red"] FOTBAL [/COLOR][COLOR="Silver"]CLUB [/COLOR][COLOR="LightBlue"]■[/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]■[/COLOR][COLOR="RoyalBlue"]■[/COLOR][COLOR="Blue"]■[/COLOR][COLOR="Blue"] OTELUL [/COLOR][COLOR="Red"]GALATI [/COLOR][COLOR="DarkRed"]■[/COLOR][COLOR="Red"]■[/COLOR][COLOR="Pink"]■[/COLOR][COLOR="Wheat"]■[/COLOR][/B]
[FONT="Palatino Linotype"][B][SIZE="6"][COLOR="red"]~F.[/COLOR][COLOR="Silver"]C.[/COLOR][COLOR="blue"]O.[/COLOR][COLOR="Red"]G.~[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]
De asta ti.ai facu ba cont???????????
[I]În timp ce Luceafărul brânzei își revarsă lumina hepatică la televizor, Steaua se stinge ca o lumânare, în cel mai tragic priveghi public pe care l-a cunoscut sportul românesc[/I]
Sunteti dusi cu capul!
Nu va mai faceti conturi!!!
PS: Acum topicul atsa a devenit unul de varsat nervii...altora.
De asta ti.ai facut cont?
[I][FONT="Lucida Console"][COLOR="RoyalBlue"][I] Oltenia pandura a lui Tudor Si-a lui Arghezi si-a atator dusi Oltenia celui mai mare sculptor Al omenirii, Constantin Brancusi. Oltenia , Eterna Terra-Nova![/I][/COLOR][/FONT][/I]
Se vede ca nu luati marfa de unde trebuie
Ti-am mai zis,dar a sters Vadim.Iti sta bine de papagal.
Nesimtirea ta nu are limite.
exact la ora primului post de pe threadul asta plecam spre polonia. am ajuns azi inapoi si ce vad? am citit primele doua pagini si n`am priceput nimic.
Asta ar fi momentul in care ar trebui sa postez si eu intrebarea?
[B][SIZE="3"]The moment we stop fighting for each other, that’s the moment we lose our humanity.[/SIZE][/B]
sent from Pentium 286