De asta...nu o sa vina Mosu'.
De asta...nu o sa vina Mosu'.
Orice om este al naibii de prost măcar cinci minute pe zi. Înțelepciunea constă în a nu depăși această limită.
Io am fost cuminte si am primit cadoul ... mai vreau un cadou maine seara
De asta mi.am facut cont
Fara muzica viata ar fi o greseala.
la banca
Fara muzica viata ar fi o greseala.
ooooofffffffff doamneeeee....
ce sa se mai faca restul forumului cu voi?
Mos Niculae a avut cont aici ,dar cand a vazut ce aberatii scrieti a renuntat la el...
De asta ti.ai facut cont?
[COLOR="Blue"]Diapers and politicians should be changed often.Both for the same reason.[/COLOR]
De asta mi.am facut cont ?
De asta ti.ai facut cont ?
De asta v.ati facut cont???
De asta ti.oi facutî contî ?
aLLiin, eștў un trendsetăr. De asta țў.aў făcut cont?
[URL="http://www.dailymotion.com/video/x38r9e_ezekiel-25-17_school"]Ezekiel 25:17 [/URL]
What? Cine n.are cont?
[B][COLOR="Wheat"]■[/COLOR][COLOR="Pink"]■[/COLOR][COLOR="Red"]■[/COLOR][COLOR="DarkRed"]■[/COLOR][COLOR="Red"] FOTBAL [/COLOR][COLOR="Silver"]CLUB [/COLOR][COLOR="LightBlue"]■[/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]■[/COLOR][COLOR="RoyalBlue"]■[/COLOR][COLOR="Blue"]■[/COLOR][COLOR="Blue"] OTELUL [/COLOR][COLOR="Red"]GALATI [/COLOR][COLOR="DarkRed"]■[/COLOR][COLOR="Red"]■[/COLOR][COLOR="Pink"]■[/COLOR][COLOR="Wheat"]■[/COLOR][/B]
[FONT="Palatino Linotype"][B][SIZE="6"][COLOR="red"]~F.[/COLOR][COLOR="Silver"]C.[/COLOR][COLOR="blue"]O.[/COLOR][COLOR="Red"]G.~[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]
De asta ti.ai facut cont?
Last edited by VILLARREAL; 6th December 2010 at 03:42.
De asta ti.ai facut cont ?Originally Posted by Denis
De asta ti.ai facut cont ?
[COLOR="Blue"]Diapers and politicians should be changed often.Both for the same reason.[/COLOR]
De asta ti.ai facut cont??Originally Posted by delaparis
[B][COLOR="Wheat"]■[/COLOR][COLOR="Pink"]■[/COLOR][COLOR="Red"]■[/COLOR][COLOR="DarkRed"]■[/COLOR][COLOR="Red"] FOTBAL [/COLOR][COLOR="Silver"]CLUB [/COLOR][COLOR="LightBlue"]■[/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]■[/COLOR][COLOR="RoyalBlue"]■[/COLOR][COLOR="Blue"]■[/COLOR][COLOR="Blue"] OTELUL [/COLOR][COLOR="Red"]GALATI [/COLOR][COLOR="DarkRed"]■[/COLOR][COLOR="Red"]■[/COLOR][COLOR="Pink"]■[/COLOR][COLOR="Wheat"]■[/COLOR][/B]
[FONT="Palatino Linotype"][B][SIZE="6"][COLOR="red"]~F.[/COLOR][COLOR="Silver"]C.[/COLOR][COLOR="blue"]O.[/COLOR][COLOR="Red"]G.~[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]
E clar, mosu a venit la voi cu etnobotanice.