du'te'n plm![]()
du'te'n plm![]()
[B] "Behind this mask there is more than just flesh. Beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof."[/B]
De asta ti.ai facut cont????
This is why you make an.user account?
De asta ti.ai facut cont?
Da, voi d-asta v-ati facut cont?
Real Madrid --- AC Milan --- Chelsea --- Farul Constanta--- Rafael Nadal --- Simona Halep --- Fernando Alonso --- Kimi Räikkönen --- Ronnie O'Sullivan --- John Cena
cred ca daca intru pe blogu lui relansatu' vad 3 pagini de
[COLOR="Blue"]Diapers and politicians should be changed often.Both for the same reason.[/COLOR]
De asta ti.ai facut cont??
[COLOR="Blue"]Diapers and politicians should be changed often.Both for the same reason.[/COLOR]
bai,voi ati luat-o razna
de asta si.au facut cont
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Relansatu,chiar ca esti tare...=)) delaparis, cea mai tare replica: de asta si-au facut cont...=))
De asta ti.ai facut cont??
na, oameni maturi cu neveste, poftim
nu cred ca ma insor niciodata!!!
[B] "Behind this mask there is more than just flesh. Beneath this mask there is an idea... and ideas are bulletproof."[/B]
[I]...sufletul meu a fost întotdeauna împăienjinat de acea ușoară melancolie a firilor prea simțitoare, așa simțitoare, că până și mângâierile le fac să sufere, până și plăcerea le rănește.
[/I]
[SIZE="1"]M. I. Caragiale, Craii de Curtea-Veche[/SIZE]
Bai, sunteti nebuni? De-aia v-ati facut cont, sa citesc eu ca prostu' 5 pagini in care nu scrie nimic?![]()
=)) opriti-va!!si nu ma intrebati de ce mi-am facut cont...=))