Nu stiu daca asta e locul potrivit, dar risc si intreb aici:
Mai stie cineva ceva despre Dogville?
Dar despre Barbarella?
Nu stiu daca asta e locul potrivit, dar risc si intreb aici:
Mai stie cineva ceva despre Dogville?
Dar despre Barbarella?
Barbarella, probabil este plecata din tara. Dogville, ocupat cu jobul.
Gica Chioru, acest sfant prea bun pentru forum, pentru Romania, pentru umanitate...
FCSB este acronimul Pușcariei în sportul românesc. Patronul, managerul, precum și cel mai reprezentativ suporter sunt oameni certați cu legea, infractori de drept comun. Cei care susțin această echipă par și ei alcătuiți din aceeași plămadă.
tu
bine ca te mai citesc aici, ca altfel...poa' sa moara omu' de dorul tau...ca jabba
Banatul e tara mea, Timisoara`i dragostea
Uf, asa-s eu, dau dependenta (am ramas modest, cum ma stii).
FCSB este acronimul Pușcariei în sportul românesc. Patronul, managerul, precum și cel mai reprezentativ suporter sunt oameni certați cu legea, infractori de drept comun. Cei care susțin această echipă par și ei alcătuiți din aceeași plămadă.
Mda, incet-incet redevin misoginul care am fost...Pe planul doi? Nu merci, mai bine ma scoti din plan!
bine ca nu le tragi pe nas
If you get in trouble, just go back in time!
Inca un topic de off-topic.
Jerry,balaci...si mai era unu cam la fel de prost ca lordu'...andrei parca ii zicea...
[B][SIZE="6"]Mi-e dor de Steaua...[/SIZE][/B]
Nici acum nu am elucidat misterul dispariției lui tuxie, era moderator pe IT.
Radu, vorbești de Andy_Sapy acolo... a fost banat, a revenit cu nșpe mii de clone, cred că s-a săturat până la urmă.
Cred ca despre ala e vorba...
[B][SIZE="6"]Mi-e dor de Steaua...[/SIZE][/B]
iuli_vl, cel mai antipatic fan Real Madrid.
[I]...sufletul meu a fost întotdeauna împăienjinat de acea ușoară melancolie a firilor prea simțitoare, așa simțitoare, că până și mângâierile le fac să sufere, până și plăcerea le rănește.
[/I]
[SIZE="1"]M. I. Caragiale, Craii de Curtea-Veche[/SIZE]
Bumbescu e disparut sau e doar putin dus?
"Dixi et salvavi animam meam"
Sunt doar putin luat ma, am ras un vin. Ca atare, ai aparut la fix, fiindca am chef sa te "fut".
o să fie mereu bani și curve și bețivi,
până-n ultima clipă,
pân-o să cadă și ultima bombă