Deci cat de prost sa fii ?
Pe de alta parte e clar ca e genul de prost care viseaza olteni zi si noapte ... ca si prostii astia sunt de mai multe feluri.
Deci cat de prost sa fii ?
Pe de alta parte e clar ca e genul de prost care viseaza olteni zi si noapte ... ca si prostii astia sunt de mai multe feluri.
pleaca ma de aici! lasa pluta jos ca fac toxiinfectie alimentara cu tine!
P$D iti vrea binele...nu-l lasa sa ti-l ia!
Iar cazusi kukurun pla ...
Ramas bun Tyler...ne vei lipsi enorm ! O sa iti simtim lipsa...sper totusi sa ne mai auzim candva ! Sanatate si numai bine !
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona
din pacate asta se întâmpla doar pentru ca "prietenul meu" frantuzesc i-a permis dejectiei umane sa-si defuleze frustrarile acumulate într-o viata de sclav ... adică eu asa-l vad pe Individul asta - o zdreanta de ofiter fara școala (de ofiteri carevasazica) ce-si caută viitorul si parvenirea online. Doar pentru ca-i nitel mai bun decat majoritatea pulimii din turma cazona.
Ps. Bai pariziene, ontopic si dupa regulamentul pulii vorbind, vezi (putin mai sus) ca mai ai un țaranete protejat de tine ce deranjeaza nonstop forumul .
Ps 2 Tailăre, bravo! babaiatulee! ăla desteptu' cedează primul :aplauze
Last edited by Novac; 8th January 2016 at 19:50.
Domn' Novac, eu nu protejez decat pe Bobi si Cala (in ordine alfabetica) deoarece ei sunt "alesii" mei pe politica. Si vezi ca Tyler a avut probleme cu Duba si Lordliv nu cu Leul de care a si spus ca e un tip ok.
De tine nu a spus niciodata ca esti ok
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
leul a devenit noua unitate de masura a valorii
retired.
Si Novac a pretului?
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Băneaza-ma bai "puternicule" si rezolvi simplu "problema"
Eu spun ca mizeria asta ti se datorează suta la suta pentru ca nu ai aplicat regulamentul la mizeriile repetate de scarba de Lordliv iar tu o zgudui again and again, pozand in personajul impaciuotor si uimit de situația creata.. Suntem cam d'un leat asa ca-mi pot permite sa-ti spun ca uneori (deseori daca ma gandesc bine) ai comportament de zdrenta si crede-ma!, asta anuleaza tot ce faci bun pt ols.
Voiam sa adaug si un da-te'n **** mea dar (inca) nu o fac! Astept sa-mi explici cum *****uri oltenesti protejate de tine aduc plusvaloare olsului, cresc traficul si ( ) ca inca asteptati donatiile prostului ala
Baga Jeane!
Last edited by Novac; 8th January 2016 at 21:00.
Uite care e situatia.
Daca nu interveneam acum un an azi forumul nu mai exista decat datorita postarilor pe alte sporturi.
Pe Politica la un moment dat doar basistii isi exersau vocile de tenori si mai era Tim care injura pe Valea Plangerii.
Pe fotbal intern oltenii plecasera de mult si ramanea doar o dezbatere chioara intre ce a mai ramas de stelisti prafuiti si dinamovisti fara speranta. Am gresit ca nu am salvat galatenii si moldovenii in general. Trebuia sa intervin mai devreme. Rapidistii au plecat de cand au cazut in B.
Ce aduc oltenii? Aduc replica. Se contreaza pe forum si ca de obicei nu se lasa asa usor cum ai vrea tu.
Si tu esti "sanctionator" din nastere observ. Doar cu "bann" pui discutia. Eh bine asta e problema pe acest forum cand situatia e complicata. Anumiti moderatori se reped la sanctiuni crezand ca rezolva asa problemele.
Ți-am spus ca ai apucaturi de zdreanta si ca d'aia nu te respecta lumea. Ce părere ai de postarea din top-ul paginii, vrei report pt ea?
Este a douazutedouazecia oară cand "protejatul" Cecil vomita pe ols declansand replici neortodoxe iar tu pozezi in Isus iertator. Adică-i ierti pe cei ce au răspuns mizeriei deci nici Cecil nu poate primi penalizare.
Pff! Ma întreb doar daca tie nu ti-e rusine sa te vezi in oglinzile din casa ...
Ok
Pt a discuta cu mine moderare trebuie sa citesti mult pe forum. Foarte mult.
Sa te lamuresc. Leul face referire unei "discutii" intre Hingherul si Lordliv acum cateva zile. Hingherul nu inceta sa-l trateze de prost pe Lordliv si expresii citate de Leul mai sus ii apartin Hingherului. Evident si Lordliv a adus "contributia" sa
PS: intreaba-te 50 de ani.
Din cate am discutat si eu cu Lordliv si Leul sau cum ii zice anul trecut undeva mi-am dat seama ca nu am ce discuta cu ei. Nu inteleg nici eu de ce ii plac atat de mult lui Delaparis, poate sunt prieteni in offline acolo unde sunt mai prietenosi si de inteles, pentru ca aici ambii par zid si rau intentionati.
1. Mai ales tie mestere Novac. Dai lectii de forumistica de zici ca ai cazut direct aici de cand existi.
2. "Caracterizari" de genul asta mai ai? Sau scopul tau este sa jignesti fara gandire?
Au creat dezbateri. Unele au degenerat in conflict si au fost masuri luate. Am fost atent sa nu se exagereze in nicio directie.
Bag de seama ca visul tau pe forum este ca "lumea" sa nu se intereseze de Oltenia, Dobrogea etc... De cine vrei sa discutam altfel? De Reghe? Da, discutam si de el daca doresti. Oltenii nu te impiedica.
DLP, ca tot spui ca "citesti mult pe forum", cum rezolvam atacurile total neprovacate si imbeciloide asupra unor useri - vezi ontopic iesirea Lordivututui in direcția lui Tayler sar deraierile saptamanale ale lui Atreides?
Nu dau lectii si sigur nu pozez in cunoscator al forumurilor. Ma deranjează doar micimea afisata ostentativ de tine cand povestesti cate lucruri bune ai facut pt noi, userii olsului, si nu raspunzi direct la întrebarea nerostita dar evidenta pusă de câțiva oameni. Este normal ca Individul ala sa atace un alt user din senin si sa rămână aici?
El, recidivistul protejat de tine ...
Last edited by Novac; 8th January 2016 at 21:53.