o dau disparuta pe Leo...cam de cand e Dinamo lanterna rosie...
o dau disparuta pe Leo...cam de cand e Dinamo lanterna rosie...
granita la Orsova!
Saracutza.
Si-o fi aruncat tigaile pe geam de ciuda la un moment dat, si acu are de platit pagubele capului celui in care au picat!
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Tigaile zboara doar in capul tau.
Si eu care-mi facusem griji.
Vezi Cip-ule, cu tine care ai instigat nimic, cum apar eu, cum toate se sparg la mine-n cap! Macar ti-am gasit-o rapid, si tot am facut ceva!
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
eu n-am instigat,eram doar ingrijorat...ca presedintele din satul ala de langa Medias...
granita la Orsova!
Tu tot instigi virgula aia de ani de zile, numa nu vrei sa-i dai pic de spatiu bietei!
I know because I'M BOTH!
virgula tine loc de spatiu,pampalocule!
granita la Orsova!
Cipane, asa iti trebuie daca bagi toti cretinii in seama. Pentru tine, am ceva probleme si nu imi arde de forum. Intru doar pentru threadurile din Liga 1 si concursuri.
I know because I'M BOTH!
pai mie chiar mi-ar face o bucurie,aia a fost starea care mi-a placut cel mai mult...
fara aglomeratie in trafic,fara habauci care-ti sufla-n ceafa,fara mosi si babe care ies in oras nestiind exact de ce...
pai tu nu vezi ce haos e acum cu alerta asta si ca nu mai respecta nimeni nici o regula?
uite de exemplu la Dinamo,au ajuns sa-i bata toti si sa nu le mai fie frica de nimic...
Last edited by cip; 3rd July 2020 at 19:06.
granita la Orsova!
Pai zi așa, ca pot vorbi sa urgenteze treaba, doar noi aici în vecini mai povestim una alta cât vrei? O lună, două?
N-ati mai vazut-o pe Leo?
I know because I'M BOTH!
Lipseste Ion in seara asta.
Cred ca a prins ceva la bomboana
P$D iti vrea binele...nu-l lasa sa ti-l ia!
Umor de calitate, ca-n orice mahala.
I know because I'M BOTH!
A revenit Leo, imi retrag reclamatia!
I know because I'M BOTH!
Numero Dieci.
I know because I'M BOTH!
S-a dus pe pulă. Si ce mă bucură, mai degraba la propriu, decat la figurat.
Cateaodata se pare ca filtrele pe forum la cuvinte interzise nu functioneaza
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Functioneaza, dar nu s-a gandit nimeni ca in 20 20 cineva o sa foloseasca si diacriticele in limba română
filtru analfabet
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.