Page 603 of 603 FirstFirst ... 103503553593601602603
Results 12,643 to 12,650 of 12650

Thread: Cafeneaua cainilor

sport legend Capitanu.Burcea's Avatar
    Reputatie
    1
    Daca e asa, Serdean a facut pt Dinamo in doua luni cat testul clicii in 3 ani. Nu ni se susura dinspre dedebeu ca Serdean e cancerul si ei felcerii cu bisturiu si panaceu? Ce e drept, inca nu am aprofundat subiectul, insa la prima citire a postarii lui Uti... 😊

simplu Utilizator's Avatar
    Reputatie
    0
    Daca iese ceva din vanzarea asta putem sa spunem ca pana si Serdean a facut ceva bun, insa nu putem sa strigam Slava Serdean doar pentru modul in care a iesit din scena. Sa nu uitam ca tot el a creat problema Cortacero iar pagubele generate sunt priceless. Fara el restul mizeriei nu mai exista, e pacientul zero.

Dar sa mai vedem, mai discutam, sunt satul de promisiuni si vise umede.
    Last edited by Utilizator; 24th February 2023 at 22:35.
    "If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is: infinite." William Blake

Moderator Leo's Avatar
    Reputatie
    0
    Pai s-au semnat actele?

ex-FanSportRomania
    Reputatie
    0
    Totul e semnat, înțelegerea e de câteva zile. Nu prea îs convins ca vor veni cu bani mulți oamenii ăștia, cred ca deocamdată așteaptă sa vadă cum e cu noul plan de organizare.
    Pe plan sportiv mi se pare ca celelalte echipe din zona noastră vor ca noi sa intram în play off, rămâne ca doar noi sa putem

Moderator Leo's Avatar
    Reputatie
    0
    Toata suflarea dinamovista e in culmea fericirii.

Reputatie
    1
    De unde bani, ca sunt rupti in cur si astia.

Interesant e ca a vandut si Bucurica niste actiuni, dar nu am fost informati despre sumele vehiculate. Ceea ce mi se pare o concluzie satisfacatoare a decredibilizarii totale a fenomenului ddb
    În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții

simplu Utilizator's Avatar
    Reputatie
    0
    noutati despre Red&White.
    https://www.gsp.ro/fotbal/liga-2/din...te-689623.html

Iar initiative, discutii, asocieri si planuri pe termen mediu, totul pare roz si vesel. Daca se aduna 8 asociati, atunci pare ca vor contribui fiecare cu vreo 500k pe an ceea ce e foarte ieftin, cel putin aparent.
    Ideea e ca o sa stea degeaba la suete daca nu carteaza vrea 2 meleoane in urmatoarea luna can trebuie luata licenta si platit cat de cat partea operationala.
    Om vedea...

LAter edit: cica au platit deja ceva catre club
    https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/eug...mo-689625.html
    Last edited by Utilizator; 2nd March 2023 at 17:44.
    "If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is: infinite." William Blake

Reputatie
    1
    Am devenit imun la borhot vomitat prin conferințe de te miri cine grup tovarasesc strans la prezidiu, deasupra carora troneaza mesaje patriotice de genul Dinamo suntem noi, Legenda renaste. Avem bani, avem nou-hau, planul e dr la 3 abi in sus, poate chiar 8. Ma limitez la ce e in iarba. O echipa slaba, dornica,cu ceva realizari, nimic de comentat. Am strans din buci aiurea la cateva zeci de mingi aruncate de selimbareni, tactica maiastra a coaciului Niculescu 🙄 Suntem la o victorie de play-off, unde putem sa demonstram mai limpede jocul filigranat al baietilor.