bine ca am scapat de retrogradare, Uhrin a facut minunea iar jucatorii au meritul ca au iesit din letargie si au luptat.
cred ca si venirile lui Albentosa si Morsay au fost importante pentru ca primul a dat siguranta apararii iar al doilea a marcat goluri vitale.
pe de alta parte e suparator ca au jucat cu Chindia strict pentru punctul ce asigura ramanerea matematica in prima liga si nu au luptat pentru a obtine locul 2 din playout.
sunt aproape convins ca s-au gandit ca asta i-ar forta sa mai joace niste meciuri si perspectiva amanarii vacantei oficiale i-a speriat.
insa puteau sa mai rabde inca un meci si sa faca non-combatul la baraj, locul mai bun ar fi insemnat niste sute de mii de euro in plus din televizari.
in fine, sa ne bucuram cat putem pentru ca sezonul urmator va fi si mai greu daca nu se rezolva situatia clubului si problema investitorilor.
am dubii ca suporterii mai pot contribui cu elan la acelasi nivel ca in campionatul asta si oricum asta nu e suficient in contextul datoriilor mari acumulate.
nu e problema ca vor pleca din jucatori, mare parte dintre cei ce isi fac bagajele nu au prestat cine stie ce si nu sunt indispensabili.
problema e cine vine pentru ca la "academiile" din curte nu se intrevad prea multe staruri, pe piata interna iau altii fatza iar pe piata externa nu avem un scouting nemaipomenit. Sansa ar fi sa aiba un scouting bun prin ligile inferioare unde ar putea gasi cativa jucatori mai rasariti asa cum l-au gasit pe Sorescu.