Page 554 of 608 FirstFirst ... 54454504544552553554555556564604 ... LastLast
Results 11,614 to 11,634 of 12752

Thread: Cafeneaua cainilor

simplu Utilizator's Avatar
    Reputatie
    0
    Pai nu e nimic imbucurator sa ai jucatori cu contracte pe 6 luni.
    Lasa impresia ca totul e de pe azi pe maine.
    E totusi bine ca au fost pusi pe liber jucatorii balast, e un semn de sanatate chiar si in conditiile actuale de mizerie.
    Eu vreu sa vad ca iesim din insolventa insa, e posibil sa se schimbe ceva dupa ce clubul revine la normal.
    Imi place sa cred ca toata incertitudinea e legata de partea economica si dupa ce aceasta se va rezolva vom vedea o echipa Dinamo orientata pe performanta. Acum e doar supravietuire cu cheltuieli mici din cate se vede.
    "If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is: infinite." William Blake

mitic torinezu's Avatar
    Reputatie
    1
    cand o sa iesim din insolventa, cica prin mai anul asta, vom avea o echipa cu pensionari si no names. si iar o sa inceapa sa caute chilipiruri prin liga a 4-a portugheza sau belgiana, ca vor expira contractele alea de rahat, iar batraneii vor avea nevoie de bastoane ca sa poata sa stea in picioare in timp ce new ratatii vor sta linistiti pe banca, asteptand sa le gaseasca impresarii un locsor prin liga a doua sau a treia, de la noi sau aiurea.
    au fost eliberati niste jucatori "balast" si au adus altii, dar pe contracte de 6 luni, ca sa bifeze in c.v. si sa ia si ei o pensie acolo. va dati seama ce avant o sa aiba tipii astia in conditiile in care oricum se vor cara pe alte plaiuri.
    stanciu a zis ca dinamo are un buget de 5 mil. euro. pai ar putea dl stanciu sa gaseasca naibii doi fundasi centrali, ca astia de acum, pardon, asta de acum e prea tanar si fara experienta si e posibil sa si plece prin il calcio. si ne trebuie si un portar.
    in continuare nu inteleg de ce nu sunt promovati pustii de la tineret, nu cred ca sunt mai slabi decat ceea ce ne aduce stanciu si in plus sunt si mai ieftini.

si cica e posibil ca tucudean sa fie coleg cu tamas, si nu la charlton...
    Mai detestabili decat cei care nu stiu sa piarda sunt cei care nu stiu sa castige.

Reputatie
    0
    Dinamo nu are buget de 5 mil euro nici daca iei in calcul toate cheltuielile anuale.
    Cu siguranta ca bugetul pentru transferuri in iarna asta nu e mai mare de cateva sute de mii de euro.
    Altfel sanatate lui Tucudean. E un varf cu calitati dar are o mare problema: nu simte poarta si da goluri putine. Bilinski e mai putin dotat dar da mult mai multe goluri. Iar Dinamo are nevoie acum de fundasi centrali si asta urgent.
    "If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is: infinite." William Blake

Moderator Leo's Avatar
    Reputatie
    0
    5 milioane de minciuni. Nu vreau sa-i mai vad pe Durimel si Barboianu.

ANTI PROSTI!!! laurdog's Avatar
    Reputatie
    1
    Salutare CAINILOR si La multi ani! Un singur lucru am sa va spun deocamdata: niciun pas in spate! Intr-o zi o sa va spun de ce cred eu ca politica lui Stanciu mi se pare........potrivita momentului actual.
    Asa si?

sport legend Fedayn's Avatar
    Reputatie
    1
    breh ranjila....ne lasi cu "balta'n kr"....zi ce ai de zis...sau vrei sa iesim la o sedinta tehnica?
    "Life is like a box of chocolate, you'll never know what you gonna get"

mitic torinezu's Avatar
    Reputatie
    1
    pentru urmatoarea sedinta, inainte de meciul din cupa ligii cu pandurii, trebuie sa luam legatura cu rador. cu dogu' e greu de comunicat...
    Mai detestabili decat cei care nu stiu sa piarda sunt cei care nu stiu sa castige.

Moderator Leo's Avatar
    Reputatie
    0
    Nu este greu deloc.

Moderator Leo's Avatar
    Reputatie
    0
    Regulament de ordine interioara:

1. Folosirea telefonului mobil la masă, vestiar și antrenament este interzisă
    - prima abatere – 100 lei
    - a doua abatere – 200 lei
    - a treia abatere 300 lei

2. În ziua jocului, telefonul mobil stă închis de la ora 14:00 până la părăsirea incintei stadionului, după ce se termină partida. Nu este permis să se dea sau să se primească apeluri, SMS-uri și să se folosească internetul pe mobil în acest interval.
    - amendă 250 lei

3. Cu două zile înaintea unui meci, nu este permisă părăsirea localității sau prezența în restaurante, cluburi și baruri după ora 23:30.
    - prima abatere: 500 lei
    - a doua abatere: 1.000 lei

4. Introducerea persoanelor străine sau a femeilor în cantonament este interzisă.
    - amenda 1.000 lei (sau excludere din lot, in functie de gravitate)

5. Absența nemotivată la antrenament
    - prima absență: 1.000 lei
    - a doua absență: 3.000 lei
    - a treia absență – excludere din lot

6. Întârzierea la antrenament
    - până în 10 minute: 200 lei
    - până la 20 de minute: 500 lei

7. Injurii, comentarea deciziei staffului, comportament necorespunzator la înlocuiri
    - prima abatere: 2.000 lei
    - a doua abatere: 4.000 lei
    - a treia abatere – excludere din lot

8. După meci, este interzis schimbul de echipament
    - amenda 2.000 de lei

9. Este interzis urinatul la dușuri
    - prima abatere: 100 lei
    - a doua abatere: 200 lei

10. Refuzul de a saluta suporterii lui Dinamo, injurii sau semne obscene
    - prima abatere: 200 lei
    - a doua abatere: 400 lei
    - a treia abatere: 1.000 lei

11. Nerespectarea greutății optime
    - 1 kg: 300 lei
    - 2 kg: 600 lei
    - peste 3 kg: 1.500 lei

12. Refuzul preluării banderolei de căpitan
    - amendă: 1.500 lei

13. Comportament neadecvat la antrenament (neparticipare sută la sută, atât fizic, cât și mental)
    - prima abatere: 700 lei
    - a doua abatere: excludere din lot

14. Cartonaș galben / roșu
    - amendă: 500 lei / amenda 2.000 lei

15. Interviurile prin telefon sau aparițiile în mass-media, fără acordul clubului:
    prima abatere: 300 lei
    a doua abatere: 500 lei

http://www.sportnews.ro/ce-amenzi-ri...mpaign=FB-Post

10. 11th February 2015, 16:30

Reputatie
    0
    Nu vad ce e asa de deplasat la regulile astea, ambele ziare de sport spun ca ar fi de ras.
    Mi se pare normal sa te penalizeze daca te pishi la dushurile comune, e chestie de civilizatie minima.
    La fel si punctualitatea la antrenament, la fel si respectul fata de stafful tehnic si suporteri.
    Ce e asa de greu sa respecti astfel de reguli si sa nu iei nicio amenda?
    Cred ca aia de rad de asemenea reguli sunt tocmai cei ce isi golesc vezica pe unde-i trece si in general sunt lipsiti de respect fata de colegi si superiori.

Personal nu gasesc nimic deplasat, sunt reguli normale. Mi se pare exagerata insa amenda pentru datul tricoului, cred ca putea fi de vreo 10 ori mai mica. Pe de alta parte nu stim detaliile,

Moderator Leo's Avatar
    Reputatie
    0
    Seara greceasca la un local bucurestean. Stafful tehnic impreuna cu jucatorii au luat masa in oras pt a se cunoaste mai bine, pt a se integra mai bine in echipa.

http://www.prosport.ro/fotbal-intern...l-doi-13829290

sport legend Mario Di Lazi's Avatar
    Reputatie
    1
    Portari:
    01. MARC Traian Alexandru
    30. FARNOLLE Fabien Ceddy
    34. NAUMOVSKI Kristijan

Fundași:
    03. MACHADO Ricardo Tavares
    06. BUNOZA Gordan
    14. FAI Collins Ngoran
    16. DURIMEL Alexandre Benjamin
    20. BĂRBOIANU Ștefan Nicolae
    22. SERGINHO Rodrigues Da Silva
    27. NEDELCEARU Ionuț
    94. FILIP Steliano

Mijlocași:
    04. ELHAMED Abd Hatem
    05. GRIGORE Nicolae
    08. ROTARIU Dorin
    10. MATEI Cosmin Gabriel
    18. CRISTESCU Marian
    19. BOUBACAR Mansaly
    35. ȘERBAN Ionuț Daniel
    77. GAVRILĂ Bogdan Cătălin
    93. LAZĂR Valentin

Atacanți:
    07. GROZAV Gheorghe Teodor
    09. BILINSKI Kamil Wojciech
    29. NICULAE Marius Constantin
    55. ALEXE Marius Silviu
    Verizon IndyCar / Barclays Premier League / FC Dinamo București

mitic torinezu's Avatar
    Reputatie
    1
    dupa cum am vazut cu totii, dinamo nu joaca nimic. pe langa lipsa de valoare a unora sau totala scadere de forma a altora (nu mai dau nume, stiti la cine ma refer), o vina (importanta) are si antrenorul. in meciul de cupa ligii, dinamo a aratat oribil. nu s-a vazut nici un fel de tactica, totul a fost la nimereala, fara nici o idee de joc. aceste lucruri au fost reprosate si de conducerea echipei, recte negoita si stanciu, care au cerut imperativ doua victorii consecutive in campionat (la galati si apoi acasa cu u cluj). altfel, colaborarea cu antrenorul va inceta.
    totusi, am unele nelamuriri: cine l-a vrut pe teja? stanciu sau negoita? ambii reproseaza ca au adus jucatorii ceruti de antrenor si ca acestia sunt praf, dar stanciu s-a dat mare si tare ca el face politica de transferuri si a incercat (fara succes in ceea ce ma priveste) sa ne convinga de utilitatea transferurilor pe 6 luni, cu prelungire sau renuntare. pai inseamna ca el e vinovat de degringolada actuala.
    revenind la antrenor, ar trebui sa i se spuna lui teja ca dinamo nu este u cluj! chiar daca momentan clubul se afla in insolventa, diferenta e ca de la cer la pamant. la dinamo se joaca la victorie, indiferent de adversar, iar jocurile meschine, in aparare, fara orizont, nu sunt agreate de suporteri. chiar daca antrenorul este scolit la coverciano, e posibil ca palaria de la dinamo sa fie cam mare pentru el. cel putin deocamdata...

Reputatie
    0
    Pe scurt: Rori ai perfecta dreptate, Dinamo nu are antrenor de valoare decenta.
    Lotul e mult mai bun decat pe vremea lui Stoican, antrenorul e problema si Dinamo e o palarie mult prea mare pentru el.

Dar probabil ca se va scoate Teja prin intrarea lui Bunoza si Machado in primul 11. Sunt convins ca odata cu intrarea lor Dinamo va arata total diferit. La fel si d aca Teja va renunta la experimente cu nea Cristescu si El Zorab la inchidere. Eu continui sa cred ca Elton era mult mai bun decat astia doi si trebuia tinut. In fine, sa fie bine ca sa nu fie rau.

Reputatie
    1
    Rori are intotdeauna dreptate

eu inca plang dupa thicot ....

aluzionist cimitiru' ghencea's Avatar
    Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by Fedayn View Post
    Rori are intotdeauna dreptate

eu inca plang dupa thicot ....
    uti are dreptate cand spune ca rori are dreptate.
    dar cea mai mare dreptate sper sa o aiba cu bunoza si machado...
    "The universe is a big place, perhaps the biggest."
    Kilgore Trout

Reputatie
    1
    hmmmm....bunoza ala nu'mi suna bine...da' poate o fi ceva de capu' lui

rori este baza

Reputatie
    0
    Tori tre sa-ti dau un miel ca te-am botezat drept Rori. Suna mai irlandez, nu e rau zic eu. Si dupa cum vezi esti mult mai credibil acum, toti iti dau dreptate.

Bunoza e mai bun decat Durimel si Thicot. Sper sa fie cu mult mai bun.

Moderator Leo's Avatar
    Reputatie
    0
    „Am un lot de 24 de jucători la dispoziție. Nimeni nu este titular de drept, vor juca cei care sunt mai în formă. Sunt mulțumit de achiziții. E un lot bun, dar avem nevoie de timp pentru a se omogeniza. Există susținere din partea conducerii, am plecat într-un proiect care se realizează într-un timp mai îndelungat, nu se face într-o săptămână sau o lună. Obiectivul este de a construi o echipă competitivă și de a urca în clasament”, a precizat tehnicianul dinamovist, cu gândul la primul meci al returului de campionat, cu Oțelul Galați.

Si asta este multumit de lot acum. Vedem mai incolo.

mitic torinezu's Avatar
    Reputatie
    1
    cu siguranta ne mai trebuie un fundas central. eu as zice si un fundas stanga, serginho nu prea ma convinge, cel putin deocamdata. bunoza imi pare un castig, cu el alaturi parca si nedelcearu s-a miscat mai binisor. dar sa vedem cum stau si cu alte echipe, mai tari decat otelul.

Quote Originally Posted by Utilizator View Post
    Tori tre sa-ti dau un miel ca te-am botezat drept Rori. Suna mai irlandez, nu e rau zic eu. Si dupa cum vezi esti mult mai credibil acum, toti iti dau dreptate.
    rori pare all right. lasa mielul, astept un whiskan irlandez, merge un jameson. chiar si un bushmills.
    Last edited by torinezu; 22nd February 2015 at 11:10.

sport legend Capitanu.Burcea's Avatar
    Reputatie
    1
    Asa, asa, un bullshit d-ala pentru toata lumea!
    În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții