Page 255 of 255 FirstFirst ... 155205245253254255
Results 5,335 to 5,341 of 5341

Thread: Seriale preferate

DevilOfTheRhine Sevilla86's Avatar
    Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by Johnny D View Post
    Am vazut primu sezon, Sevilla parca vorbea de el. Mi s-a parut bun dar nu de neratat.
    Ce glumet esti. Poate o sa-mi spui si ca Silicon Valley nu e de neratat, tot asa in gluma.
    Academia Rapid infiintata de catre generalul de securitate Vasile Malureanu supranumit €žtatucul politiei politice ceausiste

Abomination Johnny D's Avatar
    Reputatie
    0
    Ba, mie unul nu mi-a placut nu stiu cat.
    A fost ok cat de cat, daca esti sarac, iar eu cand sunt, cand nu sunt.
    God was never on my side, no one was. I have always been alone.
    I am nothing, I mean nothing and I have nothing left to share, except for one thing: PAIN!

sport legend Capitanu.Burcea's Avatar
    Reputatie
    1
    Am vazut Copenhagen cowboys. E de neratat pt fanboii Lynch, Kubrick, poate Mann, perioada Manhunt si, **** mea, si altii bolnavi la capuțu' lor genial. Dar asta nu inseamna ca nu are stil, mistere, estetică si bizarerii simandicoioase, cat sa-ti iasa pe nas. Da, e tot cu neoane, cu sintetizatoare, cu psihedelice arțy, neo, giallo, tarfe, interlopi si, plm, alieni? Or'cum, are si o poveste, dar e un delițiu vizual in primul rand, deci ma astept sa ii dea shotdown dupa un sezon teambuilderii pisdii.

visurat Novac's Avatar
    Reputatie
    1
    ori am ratat eu momentul in care a fost scos pe tejgheaua Netflix ori abia acum a fost pe lista dar este cu adevarat Serial TV

https://en.wikipedia.org/wiki/Black_Spot_(TV_series)

pare (este!) ... mesteritt ca la carte de ceva old school boys!; probabil sigur oameni cu scoala in cinematografie (find franco belgian mai toti de pe lista de la final au nume frantuzestii ) pentru ca serialul livreaza calitate, suspans, emotii, imagine, sunet ... tot ce-i trebuie!

de vis
    Last edited by Novac; 7th February 2023 at 00:11.

Jessica Ellen Cornish brilliant performance https://www.youtube.com/watch?v=FaBAFRMwSgE

sport legend Capitanu.Burcea's Avatar
    Reputatie
    1
    L-am vazut, e bun, dar se termina ca p(a)ula, pe un mare cliffhanger, si nici nu va fi continuat. E un basm fantastic pt adulti. Ceva pe fond forestier, accentuand bolile la capuțu' de care sufera (sau nu) retarzii ce au ales secluziunea. Sau ei au fost alesi? Or'cum, e interesant, logic ca nu va fi continuat, in traditia retarda a acestui puroi numit jegflix.

Fauda a devenit un fel de Dulapul de curiozitati al domnului Del Torro, doar ca are o singura curiozitate , scrisa oarecum diferit in fiecare sezon. Nu e rau sez 4, dar nu mai are prospetime, idei, e ceva standard cu care poti fute cateva ore. Ma asteptam sa fie mai coerent pe procedură, data fiind reputatia serviciilor israeliene , dar o da in balarii, devine f slab cu fiecare sezon. Actorii insa sunt buni, foarte buni, merita urmariti.

Pro Memoria miril's Avatar
    Reputatie
    0
    Novac, l-am remarcat si eu aici prin 2020. De recomandat, The English. De acord de Fauda, s-au cam terminat ideile. Si totusi bun, sfarsitul ultimului sezon parca da de inteles sfarsitul serialului.
    Last edited by miril; 25th February 2023 at 13:28.
    "The minority is sometimes right, the majority always wrong." - A Progres...sive Thinker

"If you support a team that fails to win the league for years, it does feel like a kind of cult'." - Salman Rushdie

visurat Novac's Avatar
    Reputatie
    1
    multumesc de feedback baieti

ps. am citit cu atentie searchul ols pe tema asta si da, Miril, tu ai recomandat atunci dar restul (inclusiv eu) contemplam probabil pixelul albastru sau cinestie ce minumatie pt ca nu au fot reactii la postare

Jessica Ellen Cornish brilliant performance https://www.youtube.com/watch?v=FaBAFRMwSgE