Din Paradise mai e un episod. Foarte plicticticos, actori groaznici, premisa juma' atragatoare, juma' prosticica. Depinde cata visinata ai langa tine. Tema a fost atinsa in seriale mult mai bune, ca Fallout si Silo.Dar ce deranjeaza real, ritmul de melc care s-a oprit sa-si faca pedichiura la koae. Din 9 episoade, hai sa zic ca vreo 3 sunt mai dezghetate. Nu merita, chiar nu. 6/10 si p mea ii mai dam un play pt finale, desi n-are cum sa sa se termine aici. Sper sa fie oprit.
The outsider. asta l-am vazut complet si a tempo. Bineinteles ca nu sunt chiar fan S King, i'm a fakin adultInsa imi plac anumite pretexte. La cat a scris, oricum e un raport neverosimil in favoarea borhotului. Aici impresiile sunt f bune legate de actori, Ben Mendelsohn ala e exceptional, si mixe in ceea ce priveste povestea. Cred ca fanii build-up character au atins orgasmul, insa in rest nu e mare lucru. Daca nu cumva e si asta un lucru suficient
Primele doua episoade sunt f bune, ultimul insa e debil complet, un trademark al autorului. A fost mijto, dar nu peste 6,5/10.