Results 1 to 4 of 4

Thread: DE CE ?

 1. #1
  manager Albastreata's Avatar
  Join Date
  May 2003
  Posts
  315
  Reputatie
  1

  DE CE ?

  Bineinteles ca este intrebarea cea mai grea ! Dar am vazut ca sunt pe acest forum reprezentanti ai majoritatii componentelor de marca din fotbalul romanesc, care se intrec in a-si scoate in fata echipa favorita... De aici au aparut bineinteles discutiile aprinse. Dar curiozitatea mea se refera la motivele care pot impinge pe cineva sa cheltuiasca timp, energie, bani, in favoarea unei ECHIPE DE FOTBAL din campionatele Romaniei ! Si daca tot ne declaram "fanatici" dar cu capul pe umeri, inseamna ca putem sa si motivam actiunile noastre ! Nu ?
  (A)

 2. #2
  Banned Blue's Avatar
  Join Date
  Jun 2003
  Posts
  1,222
  Reputatie
  0
  si tu intrebare ce pui acum Imi place sa cred ca fotbalul inseamna mai mult decat 22 de indivizi care alearga dupa o besica , de exemplu, ca e un mod de exprimare mai po****r a unor mentalitatzi si sentimente, sau poate doar un divertisment pentru unii si de a face multzi bani pentru altzii. CRED CA ESTE PUR SI SIMPLU O PACOSTE, UN VICIU .
  una si cu una fac doua, eu stiu sigur ce-mi lipseste mie aici ,cel mai mult (in afara de parintzi ) ESTE FOTBALUL .
  Asta e un mirob si gata. M-am gandit odata oare ce se petrece in mintea oamenilor cand ajung sa sufere ,sa se bucure, sa consume energie atat la niste meciuri,ce reactzii chimice sau ce legaturi se petrec efectiv in creierul uman in acele momente si ma gandeam ca daca asi reusi sa descopar ASI PUTEA DEVENI MILIARDAR FOLOSINDU-L.

  DECI PANA LA PROBA CONTRARIE, EU CRED CA ASTA ESTE VICIU SAU BOALA GREA ,VORBESC FOARTE SERIOS ,E PACOSTE

  P.S.: Sper ca mai esti prin preajma ca am demult o intrebare sa-ti pun :Te-am vazut pe forumul oficial singurel pe acolo.Am incercat sa intru si eu dar nu stiu ce am gresit si n-am reusit sa-mi pun avatarul si m-am suparat si am plecat :oops: Nu stiu ce-am gresit :?

 3. #3
  manager Albastreata's Avatar
  Join Date
  May 2003
  Posts
  315
  Reputatie
  1

  Bineinteles !...

  ... ca am sa incep prin a spune eu primul de ce imi place UNIVERSITATEA CRAIOVA: pentru ca viata acestei echipe a avut tangenta cu propria mea soarta exact in momentele in care copilaria si tineretea mea erau prinse in constrangerile absurde impuse de un regim inimaginabil ! Stateam la cozi pentru 1/2 de paine pe cartela, nu vedeam la tv decat sarbi sau bulgari, persecutari pe motive politice etc. Si atunci a aparut refugiul pe Central ! Apoi a avut loc explozia care a incendiat Bania: niste baieti de prin comunele Oltene care si-au permis luxul sa trateze de la egal la egal subiectul fotbal cu o lume ce parea ireala: Ocidentul Civilizat ! Meciuri ascultate la radio cu inima in gat, vocea tremuranda a lui Domozina, cateva meciuri la tv comentate incredibil de curajos pentru acele vremuri de Topescu... Noptile incredibile de pe strazile Craiovei ! Apoi prigoana si toata manifestarea de invidie a favoritelor regimului... destramarea echipei... meciuri furate pe fata ... jucatori care se ascundeau pentru a putea juca la Craiova... toate tertipurile comuniste folosite pentru a stinge aceasta manifestare "ingrijoratoare"... si cu toate acestea Craiova continua sa ofere surprizele atunci cand totul parea incheiat: meciuri castigate cu arbitrii cu tot, din care nici la radio, comenatatorii nu mai aveau curajul sa anunte scorul, antrenorii lui Dinamo care injurau si trimiteau militienii dupa minge... Si intotdeauna apareau, apar si vor apare alti baieti simpli, "studenti alb-albastri" care au in sange controlul balonului cu piciorul !
  (A)

 4. #4
  Banned Blue's Avatar
  Join Date
  Jun 2003
  Posts
  1,222
  Reputatie
  0
  Tu intrebi de ce imi place Universitatea Craiova sau de ce imi place fotbalul? Eu am raspuns de ce imi place fotbalul.
  Universitatea Craiova imi place din aceleasi motive pentru care iti place si tie. numai ca tu ai reusit s-o exprimai mult mai frumos decat asi fi facut-o eu.Am crescut cu acea echipa magnifica, practic fotbalistii aia erau niste zei pentru mine. Faptul ca au plecat sa joace de la egal la egal cu echipele din marile campionate occidentale cand nimeni nu credea ca asa ceva este posibil si pentru faptul ca avea tupeul sa sfideze prin valoarea lor , echipele ministerelor represiunii AU CONSTITUIT PENTRU MINE ATUNCI EXEMPLE DE VIATZA, PRACTIC O EDUCATZIE A DEMNITATZII.can eram mic ma gandeam ca daca voi ajunge cand voi fi mare un om valoros cum erau fotbalistiiCraiovei, imi voi putea permite sa sfidez mizeriile din jur.Dar recunosc ca-mi placea foarte mult sa vad la tv campionatul sarbesc
  P.S.: aha,merci

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •