Am discutat cu Vadim si am ajuns la acordul comun de a deschide un thread special pentru OFFTOPICURI aici pe Administrativ, pentru a nu mai "polua" threadul "In atentia Administratiei". Bagati aici OFFTOPICURI cat vreti.
Asadar, simtiti-va bine!
Am discutat cu Vadim si am ajuns la acordul comun de a deschide un thread special pentru OFFTOPICURI aici pe Administrativ, pentru a nu mai "polua" threadul "In atentia Administratiei". Bagati aici OFFTOPICURI cat vreti.
Asadar, simtiti-va bine!
Last edited by Denis; 1st September 2010 at 23:52.
[B][COLOR="Wheat"]■[/COLOR][COLOR="Pink"]■[/COLOR][COLOR="Red"]■[/COLOR][COLOR="DarkRed"]■[/COLOR][COLOR="Red"] FOTBAL [/COLOR][COLOR="Silver"]CLUB [/COLOR][COLOR="LightBlue"]■[/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]■[/COLOR][COLOR="RoyalBlue"]■[/COLOR][COLOR="Blue"]■[/COLOR][COLOR="Blue"] OTELUL [/COLOR][COLOR="Red"]GALATI [/COLOR][COLOR="DarkRed"]■[/COLOR][COLOR="Red"]■[/COLOR][COLOR="Pink"]■[/COLOR][COLOR="Wheat"]■[/COLOR][/B]
[FONT="Palatino Linotype"][B][SIZE="6"][COLOR="red"]~F.[/COLOR][COLOR="Silver"]C.[/COLOR][COLOR="blue"]O.[/COLOR][COLOR="Red"]G.~[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]
Trebuia sa iasa monstra, dar din cauza vitezei a iesit un monstru
Gata am terminat.
Facem slalom printre cretini,zi de zi,
Intr-o lume mica si murdara,asa cum o stii,
Prostii par conceputi pe cale artificiala
Ca sunt multi ai dracu,si n-au nici o boala!
[B][COLOR="Wheat"]■[/COLOR][COLOR="Pink"]■[/COLOR][COLOR="Red"]■[/COLOR][COLOR="DarkRed"]■[/COLOR][COLOR="Red"] FOTBAL [/COLOR][COLOR="Silver"]CLUB [/COLOR][COLOR="LightBlue"]■[/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]■[/COLOR][COLOR="RoyalBlue"]■[/COLOR][COLOR="Blue"]■[/COLOR][COLOR="Blue"] OTELUL [/COLOR][COLOR="Red"]GALATI [/COLOR][COLOR="DarkRed"]■[/COLOR][COLOR="Red"]■[/COLOR][COLOR="Pink"]■[/COLOR][COLOR="Wheat"]■[/COLOR][/B]
[FONT="Palatino Linotype"][B][SIZE="6"][COLOR="red"]~F.[/COLOR][COLOR="Silver"]C.[/COLOR][COLOR="blue"]O.[/COLOR][COLOR="Red"]G.~[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]
stai linistit, eu bozgor patibular care ma aflu, nu mai iau de gramatica nici unui roman...
rezolva numai ce am discutat dincolo, sa nu ne'afundam in...
in rest, se poate muta pe diverse si treaba asta inutila.
cum ii explicam si eu incultului de zebe:
ioi ardelenesc este de la "iai" (a unguresc - cand lui ildiko ii este atins punctul g printr-o geometrie erectiva hiperbolica ascendenta, in miscari alternative cinetice simultane si anume: combinate in 3 grade de libertate - transalatoriu axiala; transatoriu radiala si rotatie trigonometrica). pentru nelamuriri, folositi indrumarile centrelor CNC cu 5 axe, precum si tratatul de mecanica fluidelor;
no: este o intonatie folosita din timpuri stravechi de o natie de mongoloizi, care n-au stiut sa citeasca "panonia" pe indicatorul care ii indruma spre respectiva pusta si au ramas dracu' in spatiul carpato-danubiano-pontic: de aici au derivat (din "panonia" respectiva) cuvantul de sictir "pa" si terminatia "nia" folosita ca si terminatie sictirita pt tara care invoca cetatea eterna: ROMA
Last edited by Ess; 2nd September 2010 at 00:01.
Pun multe virgule, fara sens!
Doar sa'ntrebe semidoctul, crescut, de, Google, de, ce!
@ Ess: Pai daca il mut pe Diverse lumea va incepe sa scrie din nou pe "in atentia administratiei".
Mai bine ramane aici, ca si-asa nu exista un thread de offtopicuri pe OLS > Administrativ.
Tu ai acolo deja destule threaduri de offtopicuri. Oricum, stiu ca ai zis in gluma.
Vadime renunta frate la el.
Sa vedem si partea buna la off-topic. Daca pe Administrativ oamenii nu au ce posta ontopic inseamna ca nu au probleme pe forum. Deci forumul este bine administrat
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
De ce omule?
Mie mi se pare ca-i ca Steaua lu' Ilie.
Relouded via Urziceni
Nu se duce nicaieri.
:ras-plans::ras-plans::ras-plans:
deci, va simte-ti bine?
P$D iti vrea binele...nu-l lasa sa ti-l ia!
tu cum te sim-ti
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
bin-e, normal. dar ma ienerveaza threadurile astea off topic pentru ca fara sa vreau....sunt on topic
P$D iti vrea binele...nu-l lasa sa ti-l ia!
Sunt pe forum de ani de zile aici dar tot nu am inteles sensul titlului unui topic "Offtopic ..."
Cred ca e din cauza ca sunt francez