Considerati ca sunt oameni sanatosi la cap,cei care isi fac clone?
Considerati ca sunt oameni sanatosi la cap,cei care isi fac clone?
Un poll nu faci?
Iancu si FC Timisoara, prima grupare mafiota care a primit o mica pedeapsa. FRF-DNA 1-0.
OTELUL GALATI SUPERCAMPIOANA 2010-2011!!!
Aici este criza economica a Romaniei: http://www.porcisme.ro/
eu zic ca e suficient,daca ne spunem fiecare parerea despre oameni care poarta monologuri pe un forum de sport
dupa mine,sunt dezaxati,cu probleme psihice
[B][COLOR="Wheat"]■[/COLOR][COLOR="Pink"]■[/COLOR][COLOR="Red"]■[/COLOR][COLOR="DarkRed"]■[/COLOR][COLOR="Red"] FOTBAL [/COLOR][COLOR="Silver"]CLUB [/COLOR][COLOR="LightBlue"]■[/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]■[/COLOR][COLOR="RoyalBlue"]■[/COLOR][COLOR="Blue"]■[/COLOR][COLOR="Blue"] OTELUL [/COLOR][COLOR="Red"]GALATI [/COLOR][COLOR="DarkRed"]■[/COLOR][COLOR="Red"]■[/COLOR][COLOR="Pink"]■[/COLOR][COLOR="Wheat"]■[/COLOR][/B]
[FONT="Palatino Linotype"][B][SIZE="6"][COLOR="red"]~F.[/COLOR][COLOR="Silver"]C.[/COLOR][COLOR="blue"]O.[/COLOR][COLOR="Red"]G.~[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]
sau poate e "fructul oprit", stiut fiind ca regulamentul interzice creearea de clone
oricum,nebunia nu are limite!
Mie mi se pare aiurea sa le stabilesti gradul de sanatate mintala al celor care au clone.Avem multi useri care si-au facut clone pentru ca au fost banati,pentru ca au vrut sa se amuze pe seama altora si din multe alte motive.Faptul ca iti faci o clona nu te face mai putin sanatos.E o lume libera(sau cel putin asa se pretinde) si fiecare face ce il taie capul(mai mult sau mai putin sanatos).
Daca privim din perspectiva "fructului interzis",lucrurile devin mai interesante atunci cand sunt interzise!
Insa sunt convinsa ca multi si-au facut clone pentru ca asa a vrut muschiul lor!
Depinde http://img821.imageshack.us/img821/5115/65uz8.gif ... io mi`am facut una cand am fost bannat abuziv
Fara muzica viata ar fi o greseala.
sa inteleg din raspunsul tau,ca faptul ca sa vb singur,este normal?ca vrei sa pari altceva,este normal?si poti sa numesti amuzament,cand faci farse,pt ca e libertate?mda
raspunsul tau,pe cat de inedit,pe atat de interesant,oricum spune ceva
de ce au fost oare inventate legile?dar regulamentele?
Hai sa iti zic eu un lucru,despre oamenii cu probleme la cap!Am petrecut atatea zile la sectia de neuro a diferitelor spitale incat am vazut cazuri care mi-au facut pielea de gaina.Faptul ca un individ,de cele mai multe ori plictisit de viata,intra pe un forum si isi face o clona(si nu neaparat ca sa vorbeasca cu el insusi) nu il face nesanatos.Sa ai probleme la cap inseamna sa suferi de schizofrenie,Alzheimer,scleroza,Parkinson etc.
Si apoi regulile sunt facute ca sa fie incalcate!
asta da!
eu ma refeream la cei care posteaza in acelasi timp cu mai multe nick-uri sau clone
a purta monologuri sau a vorbi singuri,este o forma de boala,solilocvia
avand in vedere ca suntem in virtual,putem spune ca boala e putin mai usoara,realitatea fiind de cele mai multe ori ascunsa de cea mai mare parte a utilizatorilor
Poate vrea omul sa devina orator,ce stii tu?De foarte putine ori aflam cu adevarat cine sunt oamenii din spatele nick-urilor si daca la prima vedere unii pot parea scrantiti de-a binelea in realitate se pot dovedi persoane ok si invers!
daca vrea sa devina orator sa incerce cu oglinda
eu zic de clonele care au mai multe personalitati sa spun asa,care se cearta intre ei(ele),doar pt a face ...........nici nu stiu ce,poate trafic sau sa deschida subiecte de cearta
aaaa,inteleg acum ce zici...nu stiu in ce masura sunt nesanatosi,dar poate au o piulita lipsa
Pun multe virgule, fara sens!
Doar sa'ntrebe semidoctul, crescut, de, Google, de, ce!
Intotdeauna exista explicatii si justificari pentru actiunile bolnavilor mintal. Si Jeffrey Dahmer omora oameni si-i baga in congelator pentru ca..."ii placea gustul carnii de om"...deci omul avea o justificare
Cand indivizi ca TopCat is fac clone, e evident ca e vorba de boala mintala