Dar am luat pana la urma 3 dogmatici![]()
Politehnica
Medicina
Drept
Matematica/Informatica
Fizica
Chimie/Biologie
Arhitectura
Geografie
Stiinte Economice/Business
Stiinte Politice sau Administrative
Stiinte ale Comunicarii (Jurnalism, Publicitate, Comunicare & PR etc)
Istorie
Filosofie
Psihologie
Litere
Teatru/TV/Conservator/Arta
Educatie Fizica si Sport
Teologie
Studii Europene/Americane
Stiinte Agricole/Medicina Veterinara
Dar am luat pana la urma 3 dogmatici![]()
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
Si am izbandit !!! Dupa lupte seculare , piedici depasite cu brio am reusit sa iau toate restantele care le mai aveam !!! Urmeaza licenta la teologie !!!
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
De parca nu era de ajuns ca sunt dublu licentiat, m-am bagat si la un modul post-universitar. Asadar si prin urmare:
-astazi la 16 Portofoliu Pedagogie II
-maine examen Psihologia Educatiei
-duminica examen Pedagogie I
:|
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
Probleme Ioane ?
Nu. Ne bucuram ca printre atatea titluri si excelențe iti mai faci timp si pt vechii camaraza de forum, cu care ai mancat o paine mucegaita. Bine, unii dintre noi o mancam si acum, dar daca cineva reuseste sa isi schimbe statutul, eu unul sunt mandru si ma voi mandri cu asta.
Felicitari. Probabil ca tara are nevoie de putina pedagogie si, daca voi esuati, venim noi cu mitraliera 🤣
Am dat portofoliu la Pedagogie II, maine urmeaza Psihologia Educatiei.
Multumesc Capitane pentru incurajari![]()
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!![]()
I know because I'M BOTH!
@Lordul
Nu-ti place istoria? De ce te feresti de ea si in schimb studiezi pedagogia? Vrei sa ne inveti prostii?
Glumesc.
Evident ca totul e important cand vine vorba de studii deci mobilat cutia aia de sus care i se zice cap
Dar daca istoria se studiaza mai insistent si mai ales se intelege, e posibilitatea sa evitam erori din trecut deci situatii dramatice care risca sa se repete altfel.
"Statul paralel", "complotul", "sistemul" etc ... au fost termeni des utilizati in anii '30 intre cele doua razboaie mondiale. Cei care au castigat alegerile atunci cu astfel de argumente au condus la ceea ce stim ulterior.
... ma rog, unii stiu, aia care au studiat istoria![]()
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Bravo.
![]()
I know because I'M BOTH!
Pana acuma a fost bine. S-a mutut misca lejer astazi la pedagogie I.
Omul cat e teafar, invata!![]()
I know because I'M BOTH!
Pentru ce?Aia e ideea.
Tot un loser e,macar de ar face altceva mai util in timpul ala.
Arati de 40 te drq
Si tot nu se fute niciuna cu tine.
Ca esti gras,urat si prost.
Si de ce nu esti in stare sa iti gasesti o femeie ca un om normal atunci?