Sa vedem ce spun forumistii/forumistele despre cel mai frumos sportiv anul acesta. Am pus cateva propuneri, bineinteles ca exista mult mai multi si mi-a fost greu sa aleg, dar iata lista pe care o pun la dispozitie
Andriy Shevchenko
Ricardo Izecson dos Santos Leite Kaka'
Francesco Toldo
Alessio Tacchinardi
Cristiano Ronaldo
Raul Gonzalez
Michael Owen
David Beckham
Claudiu Niculescu
Adrian Mutu
Ioan Gherghel
Grant Hill
Tiger Woods
Valentino Rossi
Zsolt Baumgartner
Giancarlo Fisichella
Juan Pablo Montoya
Ian Thorpe
Marat Safin
altul (specificati)
Sa vedem ce spun forumistii/forumistele despre cel mai frumos sportiv anul acesta. Am pus cateva propuneri, bineinteles ca exista mult mai multi si mi-a fost greu sa aleg, dar iata lista pe care o pun la dispozitie
Sa moara oaia vecinului.
Sincer, m-am saturat de beckham si mutu
[COLOR=Red]S[/COLOR][COLOR=Blue]T[/COLOR][COLOR=Red]E[/COLOR][COLOR=Blue]A[/COLOR][COLOR=Red]U[/COLOR][COLOR=Blue]A[/COLOR] [COLOR=Blue]FOR EVER !!![/COLOR]
Eu am votat Claudiu Niculescu pentru ca femeile gen postasu' trag la el.
Bapsy, da' de Maxim Uscatu n-ai auzit? sa vezi ce bine schiaza...
GRUPPO MAXIMA - MEMBRU FONDATOR
Am votat Kaka', pentru ca a zis Vadim ca seamana cu mine
Last edited by cocomic; 23rd November 2004 at 15:05.
[B]I NOBILI EREDITANO I TITOLI... I [COLOR=Red]ROSSO[/COLOR]NERI LI CONQUISTANO !
Exista un lucru pe lumea asta stiut de toti interistii: e mult mai bine sa fii [color=red]MILANIST[/color]!
[/B]
E dea dreptul curios cum insulti inteligenta acestei femei punand in Bold numele tau. Crezi ca nu se prinde decat daca il fluturi in fata ochilor?
coco, si ai luat-o ca pe un compliment?
Cum? ce face? ce bold ieppy? Care esti moderator si modifici mesaje? Aaah, cred ca bapsy a facut-o. Si-a dat si ea seama de cine e mister. ca nu pot sa scriu cu M...
Altul - Paolo Maldini. Dar nu apare.
ieppy, eu stiu cum arat ... si daca Ricardo Izecson Kaka' se apropie macar de mine, merita votat
[B]I NOBILI EREDITANO I TITOLI... I [COLOR=Red]ROSSO[/COLOR]NERI LI CONQUISTANO !
Exista un lucru pe lumea asta stiut de toti interistii: e mult mai bine sa fii [color=red]MILANIST[/color]!
[/B]
absolut de acord coco, insa l-as da in judecata ca arata ca tine. Sau as fugi dupa el pe teren si i-as arunca o poza cu tine in fata ca tot e la moda chestia asta.
Imi place la maxim un sportiv: Alessio Tacchinardi il cheama ... frumos barbat Desi mi-a fost foarte greu sa aleg
Sa moara oaia vecinului.
@Bapsy: m-ai omorat! nu pot alege... De-ar fi fost Batistuta inclus (desi nu are loc in 2004) ar fi fost alta poveste... Totusi...
[FONT=Century Gothic][COLOR=Navy]Shoot for the moon. Even if you miss, you'll still land among the stars![/COLOR][/FONT]
Stiu, si mie mi-a fost foarte greu sa aleg
Sa moara oaia vecinului.
Ia de aici ieppy...Originally Posted by bapsy
Altul- M.Schumacher
@Maximus, m-ai suparat foarte tare acum ... adica de ieppy era vorba, nu de mine ?
Plus ca esti offtopic, nu l-am pus pe ieppy in lista, sau trebuia ?
@RedBaron: se vede ca nu esti femeie
Last edited by bapsy; 23rd November 2004 at 17:02.
Sa moara oaia vecinului.
Bapsy, mea culpa. Da' poti sa te consolezi ca asa sunt Mister-ii...
Se vede ca nu esti femeie...Originally Posted by Maximus
In rest, vad ca Bapsy si Vasile314tzurka au gusturi comune si la barbati, le place amindurora de Alessio Tacchinardi.
Cei din Timisoara sint cu Kaka.
@Maximus: Despre cine vorbesti?
Last edited by bapsy; 23rd November 2004 at 17:18.
Sa moara oaia vecinului.
Vadim, vrei sa ii spun lui Gothika sa spuna ca e ceva neinregula cu site-ul ca sa ai ce face? Ca vad ca te plictisesti.
Fii atent ca acum te baga in priza.