Vei vedea...![]()
[I]...sufletul meu a fost întotdeauna împăienjinat de acea ușoară melancolie a firilor prea simțitoare, așa simțitoare, că până și mângâierile le fac să sufere, până și plăcerea le rănește.
[/I]
[SIZE="1"]M. I. Caragiale, Craii de Curtea-Veche[/SIZE]
Facand abstractie de nemti care par de pe alta planeta,ghanezii au aratat mai fotbalisti ca si australieni si sarbii, s-au calificat pe merit. Ce va fi cu USA vom vedea, personal nu cred ca yankeii au vreo treaba cu fotbalul si faptul ca au valsat frumos cu o Anglie muribunda nu-i face fotbalisti.
LIVERBIRD UPON MY CHEST!
Ce a ajuns si Deutschland, se califica cu golul unui turcalete![]()
[SIZE="4"][I][FONT="Tahoma"]Onoarea patriei . . .[/FONT][/I][/SIZE]
In urma rezultatelor din grupa asta englezii cred ca au avut noroc...Ghana mi se pare cea mai periculoasa echipa din grupa.
Danke: Costi_P, crazypop, Dario, DejaVu, delaparis, Duarte, dumboss_yo, gorefest, jhon_goodboy, JJ, julianms, kra****x, Lloyd Banks, Patriots, Sasuke Uchiha, TheIceMan, tu26dor, VILLARREAL
beleafer
in 2009 in finala Euro U21 Anglia-Germania 0-4
Dinamo , Manchester United , Bayern Munchen , Borussia Dortmund , Juventus , FC Barcelona![]()
cu Mesut Oezil omul meciului.
E suspendat Klose si la meciul din 1/8 ?
Jucatorii de tenis se impart in doua categorii, PETE SAMPRAS si restul.
Era culmea sa nu se califice nicio echipa africana mai departe la un turneu final gazduit de Africa.
[B][FONT="System"]"Rap is what you do, Hip-Hop is what you live" - KRS One[/FONT][/B][SIZE="4"][/SIZE]
Chiar daca au castigat ceva nu a functionat in echipa Germaniei.
Zona centrala si cea a lui Podolski nu mi-a placut.
...sa vedem acum cum este cu Anglia.
[B]Gott würfelt nicht! [/B] Einstein.
Pana la urma le convine mai mult ghanezilor locul 2,unde vor juca cu USA si daca trec cu Uruguay.Sansa buna pentru o semifinala.Germania cu Anglia si dupa aia cu Argentina,ce meciuri vor fi.