Page 4 of 21 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 64 to 84 of 427

Thread: Noua Salã Polivalentã din Cluj-Napoca

  1. #64
    sport legend Jeleul's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    2,421
    Reputatie
    1
    Sala Polivalentã ce se va construi la Cluj-Napoca va fi finalizatã în luna mai 2012

    Sala multifuncþionalã ce se va construi începând din acest an Cluj-Napoca va avea 7070 de locuri cu anexele sportive ºi tehnice aferente, cu dotãri complementare de alimentaþie publicã, spaþii comerciale închiriabile, un parking pe un nivel, pentru minim 446 de maºini. Proiectul de înãlþime va fi de 1S+P+3E. Constructorii Sãlii Polivalente au anunþat astãzi ca acesta va fi finalizatã în luna mai 2012.

    În interior, clãdirea va fi împãrþitã în trei zone relaþionale cu sala principalã. Dupã cum au transmis reprezentanþii Primãriei, aceste zone vor fi: Zona VIP ºi tehnicã, cu acces dinspre strada Uzinei electrice dispusã pe 3 niveluri, parter, etaj 1 ºi etaj 2, ce gãzduieºte un foaier de nivel, un foaier în zona de acces, sãli de ºedinþe ºi conferinþe, birourile de administraþie, cabinele tehnice pentru salã, zona de supraveghere ºi anexele acestora. Zona Publicului, cu acces dinspre piaþeta Sala-Stadion, organizatã pe 3 niveluri din care primele douã, etaj 1 ºi etaj 2 cu rol în distribuþia verticalã ºi orizontalã a publicului pentru acces în sectoarele din salã ºi anexele aferente ºi un ultim nivel ce adãposteºte un spaþiu panoramic atât spre salã cât ºi spre apus ºi Someº cu rol în evacuarea de urgenþã. Zona Sportivilor ºi a anexelor sãlii dispusã la parter pe 3 laturi va cuprinde: 2 vestiare pentru 2 echipe, birouri antrenori, sãli de discuþii, medic, teste antidoping, salã de antrenamente cu anexe de depozitare, depozite pentru echipament de salã. În aceastã zonã sunt dispuse ºi un restaurant public ºi o zonã cu spaþii comerciale închiriabile ambele cu acces separat din exterior. Zona spaþiilor tehnice, adiacentã celei pentru sportivi va cuprinde spaþii pentru depozite salã, depozite generale, centrale termice ºi de tratare, centrale de ventilaþie, camera pompelor, bazin de apã, camerã tablou electric general, camerã curenþi slabi, camerã curãþenie.

    “Dacã ar fi dupã mine, lucrãrile la Sala Polivalentã ar începe de mâine, dar cred cã este o chestiune de organizare de ºantier. Ce este important este cã termenul pe care constructorul astãzi împreunã cu proiectantul ºi toatã echipa ºi l-au angajat în faþa tuturor, este luna mai 2012, finalizarea construcþiei Sãlii Polivalente. Dorim sã o inaugurãm cu finala campionatului de baschet”, a declarat primarul Sorin Apostu.

    “Sala va fi construitã la standarde internaþionale, cu respectarea normelor în domeniu care sã permitã omologarea sãlii la standarde naþionale ºi internaþionale ºi care sã asigure organizarea unei mari varietãþi de competiþii sportive ºi activitãþi. Sala polivalentã are un teren de joc ce poate fi extins prin gradene retractabile de la 30x47m la 38x56m pentru a permite practicarea a mai multor sporturi. Proiectarea ºi execuþia se va face astfel încât sala sã fie omologabilã la mai multe ramuri sportive: Baschet, Volei, Handbal, dar ºi Gimnasticã, Box, Judo, Karate, Scrimã. De asemenea, se mai pot gãzdui urmãtoarele activitãþi: dans sportiv, competiþii internaþionale de dans, congrese internaþionale pentru 5000 de invitaþi, concerte de scenã pentru 7000 persoane”, au transmis reprezentanþii Primãriei Cluj-Napoca.

    Vã reamintim cã Primãria Cluj-Napoca a semnat cu societatea CON-A contractul pentru construirea Sãlii Polivalente de pe Aleea Stadion. Terenul unde va fi ridicatã construcþia este situat în afara zonei istorice protejate a oraºului, la vest de aceasta, pe cursul râului Someº în amonte faþã de centrul oraºului ºi este învecinat la Nord de Splaiul Independenþei, la vest de strada Uzinei Electrice, la sud de Aleea Parcului, la Est de terenul Consiliului Judeþean pe care este amplasat Stadionul Ion Moina.

    Sursa: cluj-am.ro

  2. #65
    Modelator RunRun1730's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Earth
    Posts
    2,006
    Reputatie
    1
    deci peste 1 an si aprox 2 luni o sa fie gata si sala, dar s-au instalat cu santierul acolo? au inceput sa miste?
    Dacia Unirea Brãila - Alb-Albastru

  3. #66
    NUMAI U! boshcUtza's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    cluj si pe unde joaca "U"
    Posts
    1,041
    Reputatie
    1
    inca nu se pot instala, din cauza lucrarilor la stadion. probabil ca vor face o reorganizare a zonei pentru a se putea apuca de lucru cat mai repede
    [B][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="3"]<<In aparenta "U" Cluj este un club sportiv ca toate celelalte. Dar este ca un vin stravechi, baut cu inghitituri mici de toata studentimea din cetatea Clujului. Este un foc intretinut cu lemn de cedru stropit cu roua si cu toate esentele mirositoare din gradinile Napocai.>>[/SIZE][/FONT][/B]

  4. #67
    senior RADUPE's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romanica
    Posts
    167
    Reputatie
    1
    Conceptul exterior al sãlii va fi realizat din structuri recursive, care se vor colora în timpul nopþii. Proiectul seamãnã cu sãlile construite la Beijing pentru Olimpiadele care au avut loc în 2008. „Am folosit niºte softuri foarte avansate pentru a realiza exteriorul“, a spus arhitectul ªerban Þigãnaº, care a prezentat planul. Pe acoperiº vor mai fi amplasate, de asemenea, celule fotovoltaice pentru energie electricã ºi un sistem de captare al apei meteorice, care va fi refolositã de instalaþiile sanitare.

    Mai mare decât Polivalenta din Bucureºti

    Proiectarea ºi execuþia se va face astfel încât sala sã fie omologabilã la mai multe ramuri sportive: baschet, volei, handbal, dar ºi gimnasticã, box, judo, karate, scrimã. De asemenea, se mai pot gãzdui urmãtoarele activitãþi: dans sportiv, competiþii internaþionale de dans, congrese internaþionale pentru 5.000 de invitaþi, concerte de scenã pentru 7.000 persoane.

    Sala Polivalentã din Capitalã are o capacitate de maxim 8.000 de locuri în timpul unui concert. Construcþia de la Cluj va dispune de un numãr de 9.560 locuri atunci când va fi organizat aici un concert.

    Sala multifuncþionalã va putea fi configuratã, astfel încât numãrul de locuri sã se modifice, în funcþie de tipul sportului practicat aici, astfel:
    - baschet: 7.252 locuri
    - handbal: 7.252 locuri
    - volei: 7.252 locuri
    - gimnasticã: 6.792 locuri
    - box: 9.777 locuri
    - concert: 7.889 locuri pe scaune, 9.560 locuri în total

    De asemenea, Polivalenta va mai dispune de un parking pe douã nivele, precum ºi spaþii anexe necesare, de la spaþii de alimentaþie publicã, la cele exterioare de detentã. În privinþa clãdirii, aceasta va avea trei zone relaþionate cu sala principalã, respectiv o zonã VIP, o zonã a publicului ºi o zonã a sportivilor.

    Partea destinatã publicului va fi organizatã pe trei niveluri, din care primele douã vor avea rol de a permite accesele în salã, iar cel de al treilea, va adãposti un spaþiu panoramic în care se va putea organiza un bar – restaurant, cu vedere spre Someº.

    sursa: http://www.adevarul.ro/locale/cluj-napoca/
    [B]Capitala fotbalului romanesc este la CLUJ!!![/B]

  5. #68
    sport legend
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    bucuresti
    Posts
    619
    Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by boshcUtza View Post
    inca nu se pot instala, din cauza lucrarilor la stadion. probabil ca vor face o reorganizare a zonei pentru a se putea apuca de lucru cat mai repede
    ieri, fara sa vreau am nimerit intr-o locatie unde presta Mama Omida. Am auzit-o spunand ca santierul va fi organizat prin decembrie si ca lucrarile vor fi gata prin 2014, dar cu probleme mari de tot. Acum, io ce sa zic. Tot Mama Omida a prezis ca se vor dubla chelnuielile si la National Arena si asa a fost.

  6. #69
    Abuzez. zebe's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    9,825
    Reputatie
    1
    Dar despre Moina ce ti-a zis Mama Omida? Si, daca ti-a zis ceva, a avut dreptate?
    Am zis!

  7. #70
    sport legend
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    bucuresti
    Posts
    619
    Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by zebe View Post
    Dar despre Moina ce ti-a zis Mama Omida? Si, daca ti-a zis ceva, a avut dreptate?
    Nu cu mine a vorbit. Eu am fost pe post de Mata Hari. Adica am tras cu urechea. A, mi-am amintit. Zicea ca sala de la Cluj nu are cum sa faca 50 de milioane lei, din moment ce cutia de chibrituri de la Calarasi a facut 35 de milioane, sau nu's ce sala de la Germania, da numai de 3.500 locuri a facut vreo 21 milioane de euro.

  8. #71
    junior CristianROU's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Bucuresti
    Posts
    97
    Reputatie
    1
    Sala Polivalenta va avea un "acoperis masina": va capta apa de ploaie si energia solara!
    Attached Images Attached Images

  9. #72
    sport legend
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    bucuresti
    Posts
    619
    Reputatie
    1
    Nu stiu cu ce te ocupi, dar crezi ca tot ce ai prezentat in respectivele schite se pot construi cu doar 50 milioane lei?
    Eu unul nu pot sa cred si basta. Mai mult, initial se vorbea si de suprafata de hockey pe gheata (comunicatul primariei din 3 martie) iar pe 11 martie, a disparut hockey-ul.

  10. #73
    Modelator RunRun1730's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Earth
    Posts
    2,006
    Reputatie
    1
    Dianule esti homosexual? nu te supara e doar o intrebare
    Dacia Unirea Brãila - Alb-Albastru

  11. #74
    sport legend
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    bucuresti
    Posts
    619
    Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by RunRun1730 View Post
    Dianule esti homosexual? nu te supara e doar o intrebare
    Nu bre. Dar am preluat integral postarea de pe un site din Cluj. Nu este singura. Nu sunt si nu ma intereseaza sa fac pe corectoarea. Pe mine ma interesa raspunsul la intrebare. Te-ai bagat in seama fara sa-ti ceara cineva? Asa este cand te uiti la luna

  12. #75
    senior Gombos's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    153
    Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by RunRun1730 View Post
    Dianule esti homosexual? nu te supara e doar o intrebare
    transexual se spune.


    a uitat ca joaca rol de femeie in seara aceasta!

    iar referitor la cele 50 de milioane, normal ca se pot face. BINEINTELES, transexualul PSD-ist va spune ca nu ca sa mai bage in buzunar!

    ia uita-te la planurile stadionului de la Cluj.

    si termina cu propaganda politica in toate threadurile! ramai la topicul de politica si insulta-l pe Mr B cat vrei acolo. faci aluzie la el aproape in toate posturile.

  13. #76
    junior
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    135
    Reputatie
    1
    ar trebui sa existe si o camera web in timpul constructiei acestei arene precum la cluj arena sau la ploiesti

  14. #77
    sport legend
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    bucuresti
    Posts
    619
    Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by Gombos View Post
    transexual se spune.


    a uitat ca joaca rol de femeie in seara aceasta!

    iar referitor la cele 50 de milioane, normal ca se pot face. BINEINTELES, transexualul PSD-ist va spune ca nu ca sa mai bage in buzunar!

    ia uita-te la planurile stadionului de la Cluj.

    si termina cu propaganda politica in toate threadurile! ramai la topicul de politica si insulta-l pe Mr B cat vrei acolo. faci aluzie la el aproape in toate posturile.
    Cum iti explici atunci stimabile ca sala de la Calarasi - 1.500 de locuri, fara nivele suprapuse, cam un sfert din suprafata alocata celei de la Cluj - a costat 30 de milioane, nefinisata, si mai sunt necesare inca vreo 5 milioane pentru a fi gataq 100%?
    Cum iti explici ca pe 3 martie in comunicatul primariei aparea ca va avea si spatiu de hoechei, iar pe 11 martie a disparut subit?
    Cum iti explici ca initial s-a anunta ca lucrarile vor dura 36 de luni, iar ulterior s-a spus ca va fi gata in mai 2012?

    PS

    Sa nu se agite nimeni cu inceperea cat de curand a lucrarilor. Mai sunt inca lucruri deloc clare, pe care primaria si CJ le tine ascunse. Nu pot sa le spun eu acu. Oricum, inaugurarea electorala planificata pentru 2012 nu va avea loc. Sa nu ziceti ca nu v-am spus.

    PS2
    Nu am nici o legatura cu PSD, dar multi de aici au cu PD-L. Asta-i vizibil cu ochiul liber

  15. #78
    Abuzez. zebe's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    9,825
    Reputatie
    1
    Diana, n-ai fi zis nici despre stadionul din Cluj ca se poate construi cu 40 de milioane de euro.
    Am zis!

  16. #79
    manager svu's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    272
    Reputatie
    1
    Cred ca au inceput cu amenajarea santierului pentru sala polivalenta... De saptamana trecuta au inceput sa faca un gard pe langa Aleea Stadion si pe langa Splaiul Independentei. Daca stie cineva mai bine pentru ce este...
    Viata asta tin cu "U"!

  17. #80
    senior Gombos's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    153
    Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by diana10 View Post
    Cum iti explici atunci stimabile ca sala de la Calarasi - 1.500 de locuri, fara nivele suprapuse, cam un sfert din suprafata alocata celei de la Cluj - a costat 30 de milioane, nefinisata, si mai sunt necesare inca vreo 5 milioane pentru a fi gataq 100%?
    Cum iti explici ca pe 3 martie in comunicatul primariei aparea ca va avea si spatiu de hoechei, iar pe 11 martie a disparut subit?
    Cum iti explici ca initial s-a anunta ca lucrarile vor dura 36 de luni, iar ulterior s-a spus ca va fi gata in mai 2012?

    PS

    Sa nu se agite nimeni cu inceperea cat de curand a lucrarilor. Mai sunt inca lucruri deloc clare, pe care primaria si CJ le tine ascunse. Nu pot sa le spun eu acu. Oricum, inaugurarea electorala planificata pentru 2012 nu va avea loc. Sa nu ziceti ca nu v-am spus.

    PS2
    Nu am nici o legatura cu PSD, dar multi de aici au cu PD-L. Asta-i vizibil cu ochiul liber
    NUMAI PROSTII VORBESTI!!! Sala Sporturilor din Calarasi a costat 5 milioane de euro cu tot cu amenajare, parcare, etc. TE AUZI CE VORBESTI? la Calarasi e o sala micuta, cum sa coste 30-35 de milioane de euro. SI E FINALIZATA, NOI AM PUS POZE DEJA! ))))))

    la Cluj-Napoca s-au facut lucruri extraordinare cu o suma mica fiindca nu s-a furat.


    HAI LA CRATITA

  18. #81
    sport legend
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    bucuresti
    Posts
    619
    Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by zebe View Post
    Diana, n-ai fi zis nici despre stadionul din Cluj ca se poate construi cu 40 de milioane de euro.
    Nu ma bag unde nu cunosc. Ma pronunt numai in situatii in care am informatii certe

  19. #82

  20. #83
    sport legend
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    bucuresti
    Posts
    619
    Reputatie
    1
    Daca o astfel de sala costa doar 50 de milioane lei (fara TVA), eu voi candida le presedentia SUA si o voi si castiga.

  21. #84
    sport legend
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1,108
    Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by diana10 View Post
    Daca o astfel de sala costa doar 50 de milioane lei (fara TVA), eu voi candida le presedentia SUA si o voi si castiga.
    Pai asta inseamna 12 mil euro fara TVA. Daca stadionul s-a facut cu 40 mil. nu stiu de unde apare acest "doar".

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •