Bwin.com, sponsorul campionilor, a lansat Campania Poker Derby prin care le oferă fanilor celor mai importante echipe din România - Steaua și Dinamo - ocazia de a-și susține echipa favorită și de a-și învinge eterni rivali într-un meci de poker cu un premiu garantat de 5000$.

Turneul se va desfășura în perioada 15.02 - 16.03 pe pagina bwin.com/pokerderby și le oferă fanilor mai multe posibilități de a se califica pentru finala care va decide suporterii cărei echipe sunt cei mai buni jucători de poker.

Fie prin calificările gratuite ce au loc săptămânal, prin buy-ins care încep de la doar 0,40$+0,10$ sau prin clasamentul liderilor care îi va propulsa pe primii 5 cei mai activi jucători ai fiecărei echipe în finala echipei lor și cu un pas mai aproape de Marea Finală Poker Derby și de premiul garantat de 5000$.

Punctul culminat va fi atins în seara zilei de 16.03, cu o zi înaintea meciului la fotbal, când va loc Finala Poker Derby care va decide campionii la poker și câștigătorii premiului pus în joc de 5000$.

Pentru înscriere și mai multe detalii vizitați pagina: www.bwin.com/pokerderby