Results 1 to 5 of 5

Thread: Ce se intampla cu Onlinesport.ro?

 1. #1
  sportaholic Vadim's Avatar
  Join Date
  Nov 2002
  Location
  Bucuresti
  Posts
  21,236
  Reputatie
  1

  Ce se intampla cu Onlinesport.ro?

  Pentru ca am primit multe mesaje pe e-mail care intrebau ce se intampla cu siteul, voi raspunde tuturor aici. Din cauza lipsei mele de timp si din cauza ca nu pot plati pe cineva care sa se ocupe de site (veniturile din publcitate si posibilitatile de gasire a unui sponsor sunt egale cu zero), incepand cu sezoul viitor nu vor mai exista transmisii live pe site, asa cum v-am obisnuit. Asta inseamna ca poate ocazional vor mai fi etape de Divizia A, meciuri ale echipelor romanesti de club in cupele europene, meciuri ale nationale, Liga Campionilor etc. Ceea ce raman sunt stirile din sport, care nu vor mai actualizate de cateva ori pe zi, in timp real - asa cum a fost pana acum - ci numai seara si eventual dimineata. Eu cred ca este bine, in comparatie cu ceea ce se face pe internetul romanesc, dar din pacate nu mai este la un standard profesionist. Am ales solutia de mijloc, desi am zis mereu ca daca siteul nu se va mai face cum vrau, o sa il inchid. Intre timp, mi-as dori ca acestforum sa se dezvolte forumul si poate sa devina o sursa buna de informatii.

 2. #2
  manager Albastreata's Avatar
  Join Date
  May 2003
  Posts
  315
  Reputatie
  1

  ?

  S-ar parea ca totusi Onlinesport si-a castigat ceva cititori... alte publicatii (nu mai vorbim de editiile electronice) traiesc din mult mai putin... deci problema ramane deschisa si ar trebui vazute mai intai cauzele care au condus la aceasta situatie, dupa care ar putea apare si solutiile ! (dusmanul cunoscut e pe jumatate invins !)
  (A)

 3. #3
  Atlant Sorin's Avatar
  Join Date
  Apr 2003
  Location
  Montreal
  Posts
  695
  Reputatie
  1
  ne-ai dat o veste trista
  onlinesport este siteul meu favorit iar forumul cel mai tare forum de fotbal
  sper ca pana la urma sa se rezolve lucrurile ,nu se stie niciodata


  :sun:

 4. #4
  Atlant Sorin's Avatar
  Join Date
  Apr 2003
  Location
  Montreal
  Posts
  695
  Reputatie
  1
  eu cred ca asta e cel mai important mesaj si sper ca toti care intra pe forum am putea sa ne gandim la o solutie ceva. :deal: ?

 5. #5
  Farist FatFrumos's Avatar
  Join Date
  Apr 2003
  Location
  CT, US
  Posts
  919
  Reputatie
  1
  albastreato dai tu bani pentru bigger bandwith? nu uita ca nu se compara preturile din tara cu cele din Canada sau la mine in US poate sint multi cititori dar nu da nimeni bani.........
  anti Dinamo, anti oier

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •