Canada-Rusia finala, sper sa cistige Canada![]()
Cine castiga turneul masculin de hochei pe gheata?
Competitia va demara pe 16 februarie, cu meciul SUA-Elvetia.
Cele trei grupe preliminare sunt:
Grupa A: Canada, SUA, Elvetia, Norvegia
Grupa B: Rusia, Cehia, Slovacia, Letonia
Grupa C: Suedia, Finlanda, Belarus, Germania
Castigatoarele grupelor plus cea mai buna de pe locul doi intra direct in sferturi, in timp ce restul de 8 echipe vor juca in recalificari pentru a stabili adversarele primelor 4.
De mentionat ca spre deosebire de campionatele mondiale, acum NHL ia o pauza si toate marile vedete vor fi prezente la olimpiada.![]()
Last edited by JJ; 13th January 2010 at 22:14.
If I was half as good as I was, I’m still twice as good as you’ll ever be!
Canada-Suedia
1. Canada
2. Suedia
3. SUA
Probabil cele mai mari sanse le au Canada si Rusia. Sper ca aceasta va fi finala. Pentru locul trei cred ca se vor bate americanii, suedezii si poate cehii.
la ce jucatori au rusii nebuni sa fie sa nu joace finala. doar sa cada in semifinale cu.... canada si sa piarda.
prima linie ar fi ovie-malkin-semin
a doua kova-datsyuk-afinogenov
in aparare ii au pe gonchar,markov sau volchenkov
iar portarii sunt toti 3 buni.
doar pe canadieni ii vad in stare sa ii bata. bineinteles... totul depinde de cat de echipa o sa fie fiecare
Sa acord eu primul vot pentru Finlanda.Ii vad gasindu-si cel mai repede ritmul , mai ales ca relatiile de joc sunt deja acolo. Pana la urma asta e cheia succesului intr-un turneu asa de scurt.Plus ca am incredere in Kiprusoff,simt ca va face un turneu mare
[b]"If you want it, dont just think you want it, go out and ****ing WANT IT! [/b] - Bruce "***ing" Boudreau
Lehtinen e la a 5a Olimpiada consecutiva.
Selanne, in caz ca va juca, e si el la a 5a, dupa 1992, 1998, 2002, 2006
Last edited by Jerome LeBanner; 13th February 2010 at 12:18.
1.Finlanda
2.Rusia
3.Canada
...n-ati mai vazut surprize?
STEAUA e una singura, cea infiintata in 1947, cea care a cucerit Cupa cea Mare a Europei, cea care a strans 26 de titluri de campioana, pe care am sustinut-o permanent, si cand era echipa Armatei, si cand era finantata de Paunesti, si acum, cand are un patron bezmetic.
1.SUA
2.Canada
3.Rusia
[SIZE="4"][COLOR="RoyalBlue"]Rafa Nadal[/COLOR][/SIZE]
[B]Intodeauna citesc intai pagina sportiva. Pagina sportiva arata realizarile oamenilor, in schimb prima pagina nu arata decat esecurile oamenilor.[/B] ~Earl Warren
1. Canada
2. Rusia
3. Suedia
Si eu am votat Finlanda...parca m-am cam saturat de RUsia Canada Rusia Canada![]()
"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right off their f*****g perch. And you can print that!" - Sir Alex Ferguson
"In 1969 I gave up women and alcohol; it was the worst 20 minutes of my life." - George Best
as vrea:
1.Canada
2.Suedia
3.SUA
Primele rezultate din competitia feminina
Suedia - Elvetia 3 - 0
Canada - Slovacia 18 - 0
18-0 ? Da` stiu ca vor aurul nu gluma...
TVRul vad ca transmit toate meciurileEurosport vad le dau doar pe alea de seara si cateva reluari.
Both teams played hard.
In grupa B feminina s-au disputat doua meciuri
USA - China 12 - 1
Finlanda - Rusia 5 - 1
Rezultate grupa A feminina
Elvetia - Canada 1 - 10
Suedia - Slovacia 6 - 2
Primele rezultate de la baieti
SUA - Elvetia 3-1
Canada - Norvegia 8-0
Rusia - Letonia 8-2
In prima zi , Letonia cel mai puternic adversar dintre outsidere si Rusia a impresionat cel mai mult in ciuda celor 2 goluri incasate.
[b]"If you want it, dont just think you want it, go out and ****ing WANT IT! [/b] - Bruce "***ing" Boudreau
Iginla a jucat in linia a 4'a? Talk about depth...
edit: vad ca pana la urma a jucat in prima, are 3 asisturi de la Crosby si 2 de la Nash.
Last edited by Zabriskie; 17th February 2010 at 11:52.
Both teams played hard.