Results 1 to 7 of 7

Thread: Finala de la Los Angeles

 1. #1
  incepator
  Join Date
  Nov 2002
  Posts
  7
  Reputatie
  1

  Finala de la Los Angeles

  Bine ca nu mai vedem o finala intre cele doua fete care au shperiat America. S-a retras Venus. Nu avea nimic grav si asha dintr-o data, cand era condusa de Clisters a plecat.

 2. #2
  junior
  Join Date
  Nov 2002
  Posts
  73
  Reputatie
  1
  poate nu a vrut sa mai ia o bataita de la serena , i-or fi ajuns trei finale de mare slem pierdute

 3. #3
  incepator
  Join Date
  Nov 2002
  Posts
  7
  Reputatie
  1
  Lovitura de teatru: m-am uiatat in noaptea asta la finala, bine a jucat Clijsters. E jucatoarea momentului. Ce imi pare rau e ca nu a batut-o pana la capat pe Venus.
  Il tot aratau la t.v. pe tatal lor, in timpul finalei. Statea cu ochelarii pe nas, lasati in joc, era foarte stresat. Incepe sa piara visul, desi a fost frumos un timp.

 4. #4
  junior
  Join Date
  Nov 2002
  Posts
  73
  Reputatie
  1
  nu piere nimic, stai linistit, surorile sunt aici to stay. serena cel putin va domina mult timp tenisul mondial, si are 80% sanse sa castige in australia.

 5. #5
  ...
  Join Date
  Nov 2002
  Posts
  2,422
  Reputatie
  1
  Cind Hingis a spus ca surorile sunt "artificiale" (intelegeti voi: muschii etc. ) am cam acuzat-o !
  Acum inssa...ma bucur cind mai exista cineva care le mai pune...piedica.
  Oricum, tenisul feminin a pierdut ENORM ! Cred ca e o nedreptate sa le platesti, IN TENIS, pe femei ca si pe barbati !!!

 6. #6
  junior
  Join Date
  Nov 2002
  Posts
  73
  Reputatie
  1
  nu inteleg ce spui ricky. cum adica e o nedreptate sa le platesti la fel? la ce te referi? oricum, premiile nu sunt la fel, in general competitiile masculine sunt mai bine platite, dar aceasta se schimba incet-incet, pentru ca in america, de exemplu, tenisul feminin are audienta mult mai mare la ora actuala. asta din cauza ca a de venit mult mai spectaculos, tocmai prin jucatoare ca surorile williams, atletice, si in acelasi timp nu e asa de mult bazat pe forta ca tenisul masculin, unde viteza prea mare a serviciilor si loviturile prea puternice reduc deja mult din durata punctelor si in acelasi timp din spectacol.

 7. #7
  manager Cipangoo's Avatar
  Join Date
  Nov 2002
  Posts
  332
  Reputatie
  1
  Si mie imi place mai mult tenisul la fetite. E intr-adevar un fel de bubuiala de mingi peste fileu la baieti. Nu mai e ca pe vremea lui pete si a lui agassi cei de demult. Ma uit la baieti numai cand joaca pe zgura cu toate ca se pare ca si acolo se descurca sa dea in mingea aia de parca ar avea ceva personal cu ea... .
  Si eu care muream dupa jocul serviciu- vole al lui sampras... :flame:

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •