Page 18 of 18 FirstFirst ... 8161718
Results 358 to 359 of 359

Thread: Fete, feþe ºi fiþe

sport legend Numero Dieci's Avatar
    Reputatie
    1
    Quote Originally Posted by Novac View Post
    Poate in bula ta de acolo, din oltenia, nu conteaza unde si cum faci banii altfel Conteaza al dracului de tare,

ma rog, in cazul in care esti localizat fix la baza piramidei Maslow (cum banui ca esti tu in viata reala) atunci da, nu prea are mai importanta mirosul lor ca primordial e sa alergi dupa potol

Corina bud, cristina rus, X de la Insula iubirii sau una dintre N proastele cu care-i presa din Romania inundata; care e diferenta dintre ele?

Apropo, acesta este un topic deschis exact pt astfel de creaturi ca.cacioase ce-si platesc cu corul aparitiile in presa 'au la TV fix pt cei ca tine; tu esti cel ce le urmareste avid si cauta informatii/poze cu ''vedetetele'' cracite Noi doar zapam presa cand avem vreme si radem cand apare cate una VIZIBIL in cautare de'' sponsor''

Daca zici ca nu iei apararea ametzitelor chiar e de neinteles interventia ta de acum 2 zile ... sa fie bulling si trolling oare?

LE. Mia* scapat mie sau nu am primit raspunsul la intrebarea unde mergi in vacanta anu asta, ha?

LE2 Vezi *? Ziceai mai deunazi ca nu-i important sa stii regulile de gramatica ale limbii romane dar ajungi (ai facut-o de nenumarate ori in trecut) sa bagi in text <<mi-au>> precum pisica si deranjeaza
    Nu mai stau in Oltenia demult cumetre.
    Si ghici ce?Cu cat esti intr-un loc mai mare,mai libertin am descoperit ca cum faci banii conteaza din ce in ce mai putin.Tocmai ca esti mai judecat in locuri mai mici decat alea mari.
    Pana la urma nu conteaza si nu intereseaza pe nimeni.
    Diferenta?Nu stiu care e diferneta,probabil aceeasi intre tine si o alta sarakie frustrata fara pisda din online.
    Nu caut nici o informatie cu nimeni,cateodata imi apar involuntar nu ca stau eu sa le caut.
    E de neinteels pt tine caci traiesti in bula ta.Nu e trolling si cred eu nici bullying.Desi sunt de aocrd cu bullyingul.
    E adevarul pe care daca ai avea argumente l-ai dezaproba dar neavand deviezi si zici ca nu intelegi.
    Pai?Ce conteaza unde merg eu i nvacanta?Am vb eu ceva de mine?Sau vrei sa te iau si pe tine?
    Ce conteaza coae cum scriu?Nu intereseaza pe nimeni...nu inseamna nimic.Atat timp cat intelegi ce zic ce drq conteaza?Tot un sarac esti fix ca scrii corect sau nu.Pisdele nu te apreciaza daca scrii corect sa stii si tu.

incepator
    Reputatie
    1
    Am un filmuleț cu Corina postat demult pe insta și șters repede, la plajã într o rochițã și pasa