Nope just askingsi vezi ca trebuie sa ceri copywright de la Ioca pt serpisor
![]()
Nope just askingsi vezi ca trebuie sa ceri copywright de la Ioca pt serpisor
![]()
Bafta, Reghe!
buna moty![]()
suntem la zor, da...vrem sa aducem in tara un mare , minunat cantaret si talent![]()
[B][COLOR="Black"][SIZE="3"][I]I don't believe in God, I believe in Roger Federer[/I][/SIZE][/COLOR][/B]
[COLOR="SeaGreen"][FONT="Palatino Linotype"][COLOR="YellowGreen"][SIZE="3"]La vie faut la vivre donc je la vis ...[/SIZE][/COLOR][/FONT][/COLOR]
ex-EnyeGizeMalaika
Creca
@enye: ce mai zic laudatorii?
Bafta, Reghe!
@cristinush: multumesc
@adelina: daca nu-i brian johnson, va doresc bafta. daca e, vin si eu![]()
Ehh..brian johnson...habar nu ai ce e muzica buna-Emanele Sandhu-artist, calitatea I
[FONT="Trebuchet MS"]There's no point in being grown up if u can't be childish sometimes.[/FONT]
pai normal...vine toata lumea...nici nu se pune problema![]()
[B][COLOR="Black"][SIZE="3"][I]I don't believe in God, I believe in Roger Federer[/I][/SIZE][/COLOR][/B]
Mooaaa daca ar fi sa sughita un om de fiecare data cand s ar vorbi sau scrie de elasta ar muri acuma de sughitat
![]()
Bafta, Reghe!
Mort de muuuuuuuuult!![]()
[FONT="Trebuchet MS"]There's no point in being grown up if u can't be childish sometimes.[/FONT]
moty... http://onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=213303 ... esty la un click distanta de revelatia vietii tale..cel mai mare artist al tutror timpurilor
mort p dreaq..cu caro n'o functionat...cu asta nici atat![]()
[COLOR="SeaGreen"][FONT="Palatino Linotype"][COLOR="YellowGreen"][SIZE="3"]La vie faut la vivre donc je la vis ...[/SIZE][/COLOR][/FONT][/COLOR]
ex-EnyeGizeMalaika
@enye: E cumva pink la avatar sau e altcineva?
P.S: nu mai traumatiza lumea cu Emanele![]()
Bafta, Reghe!
Lasa tu avataru`, concentreaza`te pe link![]()
looool...e reitabasist la o fromatie d jrock..the gazette
el deja l'o descoperit..da o scris doar un post k apoi o ramas mut de admiratie![]()
ex-EnyeGizeMalaika
si ziceti ca baiatu' asta produce manele, sau n-am inteles eu, ca m-ati facut curios?
cei care n'au auzit pan' acum d emanele, n'au cultura muzicala
da...manele in stil canadian![]()
@enye: D aia si am intrebat ca nu aveam de unde sa stiuSi nu cred ca a ramas mut de admiratie
but if you insist
@moty: misto-uri![]()
Bafta, Reghe!
e patinator...![]()
ex-EnyeGizeMalaika
Obiectul de misto uri al lui Enyece fata rea
![]()
Bafta, Reghe!
Mare patinator!![]()
Mnah bine dragilor!Eu ma culc!Ora colgateAsa ca sa aveti o noapte buna si pe cat posibil sa nu-l visati pe Emanele, veti avea cosmaruri rromesti
Good Night!
![]()
![]()
nu's rea....is chiar foarte buna..mai fac lumea s rada..nu'i vina mea k el reprezinta materialul perfect ptr asta
noapte buna![]()
ex-EnyeGizeMalaika