Nope just asking si vezi ca trebuie sa ceri copywright de la Ioca pt serpisor
Nope just asking si vezi ca trebuie sa ceri copywright de la Ioca pt serpisor
Bafta, Reghe!
buna moty
suntem la zor, da...vrem sa aducem in tara un mare , minunat cantaret si talent
[B][COLOR="Black"][SIZE="3"][I]I don't believe in God, I believe in Roger Federer[/I][/SIZE][/COLOR][/B]
[COLOR="SeaGreen"][FONT="Palatino Linotype"][COLOR="YellowGreen"][SIZE="3"]La vie faut la vivre donc je la vis ...[/SIZE][/COLOR][/FONT][/COLOR]
ex-EnyeGizeMalaika
Creca
@enye: ce mai zic laudatorii?
Bafta, Reghe!
@cristinush: multumesc
@adelina: daca nu-i brian johnson, va doresc bafta. daca e, vin si eu
Ehh..brian johnson...habar nu ai ce e muzica buna-Emanele Sandhu-artist, calitatea I
[FONT="Trebuchet MS"]There's no point in being grown up if u can't be childish sometimes.[/FONT]
pai normal...vine toata lumea...nici nu se pune problema
[B][COLOR="Black"][SIZE="3"][I]I don't believe in God, I believe in Roger Federer[/I][/SIZE][/COLOR][/B]
Mooaaa daca ar fi sa sughita un om de fiecare data cand s ar vorbi sau scrie de el asta ar muri acuma de sughitat
Bafta, Reghe!
Mort de muuuuuuuuult!
[FONT="Trebuchet MS"]There's no point in being grown up if u can't be childish sometimes.[/FONT]
moty... http://onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=213303 ... esty la un click distanta de revelatia vietii tale..cel mai mare artist al tutror timpurilor
mort p dreaq..cu caro n'o functionat...cu asta nici atat
[COLOR="SeaGreen"][FONT="Palatino Linotype"][COLOR="YellowGreen"][SIZE="3"]La vie faut la vivre donc je la vis ...[/SIZE][/COLOR][/FONT][/COLOR]
ex-EnyeGizeMalaika
@enye: E cumva pink la avatar sau e altcineva?
P.S: nu mai traumatiza lumea cu Emanele
Bafta, Reghe!
Lasa tu avataru`, concentreaza`te pe link
looool...e reitabasist la o fromatie d jrock..the gazette
el deja l'o descoperit..da o scris doar un post k apoi o ramas mut de admiratie
ex-EnyeGizeMalaika
si ziceti ca baiatu' asta produce manele, sau n-am inteles eu, ca m-ati facut curios?
cei care n'au auzit pan' acum d emanele, n'au cultura muzicala
da...manele in stil canadian
@enye: D aia si am intrebat ca nu aveam de unde sa stiu Si nu cred ca a ramas mut de admiratie but if you insist
@moty: misto-uri
Bafta, Reghe!
e patinator...
ex-EnyeGizeMalaika
Obiectul de misto uri al lui Enye ce fata rea
Bafta, Reghe!
Mare patinator!
Mnah bine dragilor!Eu ma culc!Ora colgate Asa ca sa aveti o noapte buna si pe cat posibil sa nu-l visati pe Emanele, veti avea cosmaruri rromesti Good Night!
nu's rea....is chiar foarte buna..mai fac lumea s rada..nu'i vina mea k el reprezinta materialul perfect ptr asta
noapte buna
ex-EnyeGizeMalaika