Am vazut ca ai fost, ma bucur pentru tine, au fost momente minunate acolo, imi inchipui
Am fost si eu pe la munte de Pasti, cateva zile numa bune pentru incarcat baterii
Am vazut ca ai fost, ma bucur pentru tine, au fost momente minunate acolo, imi inchipui
Am fost si eu pe la munte de Pasti, cateva zile numa bune pentru incarcat baterii
Zbor pana la stele.
"Că ai căzut nu are importanță deoarece numai modul în care te ridici contează" Nelson Mandela
"Figure skating needs to be aesthetic" Stephane Lambiel
Echipa de Gimnastică a României-Simply the best
Dragilor,ce mai faceti? In sfarsit a venit si vara cea mult asteptata, de acum e timp de mare si munte,numai sa vina concediile
"Că ai căzut nu are importanță deoarece numai modul în care te ridici contează" Nelson Mandela
Buunaaa!
Noi ne pregatim de party, fetita implineste 5 ani. Facem planuri, lista de invitati, alegem tinute. Mai ceva ca la nunta.
Puiule de om, tu când visezi
Lumea ne-o rearanjezi
Stârnești, de vrei, păsări de foc și zmei
Și zâmbetul tău, curat și el
Are paradis în el.
Multumesc!
Daaa, parca ieri...
Lumea ne-o rearanjezi
Are paradis în el.
Atunci un La Multi Ani tot se cuvine!
The difference between a good and an awesome diplomat is the ability to reconcile the arrogant assholes with the scardy whiners, it's almost an art really!
I know because I'M BOTH!
Dragilor, ce mai faceti Pe unde ati fost sau veti merge in concedii/vacante ?
Concediu, prin august, pe la mare
Zbor pana la stele.
Nu stiu la voi cum este - dar eu cand am vazut azi dimineata 13 grade afara am inceput sa ma gandesc iar la patinaj
"Nobody objects to a woman being a good writer or sculptor or geneticist if at the same time she manages to be a good wife, good mother, good looking, good tempered, well groomed and unaggressive."
Eh, eu sezonul asta sunt home 24/24.
Lumea ne-o rearanjezi
Are paradis în el.
Eu mai speram sa mai fie niste vara..... si afara, nu doar prin calendar......dar ce sa-i faci......
"Nobody objects to a woman being a good writer or sculptor or geneticist if at the same time she manages to be a good wife, good mother, good looking, good tempered, well groomed and unaggressive."
Dragilor, ce mai faceti? Long time not see you
Nu-mi vine sa cred ca octombrie se aproprie de sfarsit ,pana mai ieri eram in plina vara E adevarat ca ultima vreme si eu sunt f aglomerata, dar si timpul trece parca prea repede
O saptamana faina va doresc
Si eu acum am realizat ca e that time of the year again
Greeeen!
Dupa mult, mult timp mai apar si eu pe aici!
A fost si ziua FT si am pierdut-o!
Oricum un "La multi ani!" intarziat celor ce mai suntem pe aici dupa atatia ani si celor noi!
Eu sper in multe reluari de la JO, pt ca eu lucrez in grele in care se vor transmite competitiile in direct!
"We believe Hanyu could win the gold because Daisuke Takahashi, the ace in Japan’s men’s figure skating, paved the way to the world for the other Japanese figure skaters."
The Japan News, February 2014
La multi ani, Romania! La multi ani, Romani!
https://m.youtube.com/watch?v=kJFzxwCVoGs
"We believe Hanyu could win the gold because Daisuke Takahashi, the ace in Japan’s men’s figure skating, paved the way to the world for the other Japanese figure skaters."
The Japan News, February 2014