Robert Enke, portarul echipei nationale a Germaniei si al clubului Hannover 96 a incetat din viata marti dupa-amiaza.
Presedintele clubului german, Martin Kind, a fost cel care a dat tragica veste.
http://www.ziare.com/sport/fotbal-ex...rmaniei-947346
[I]În timp ce Luceafărul brânzei își revarsă lumina hepatică la televizor, Steaua se stinge ca o lumânare, în cel mai tragic priveghi public pe care l-a cunoscut sportul românesc[/I]
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Mein Beileid der Familie..
R.i.P.![]()
I hate Nazis.I kill Nazis.
[B]Ho ho,Merry Christmas motherf..ers and a Happy New Year.[/B]
Rip ....![]()
Ăsta nu e fotbal, ci mafie. [B]F**K YOU PLATINI [/B]
Dumnezeu sa-l ierte...din primele cercetari se pare ca este vorba despre o sinucidere
el chiar s-a sinucis....din pacate se pare ca s-a aruncat in fata trenului
RIP![]()
[SIZE="4"][COLOR="RoyalBlue"]Rafa Nadal[/COLOR][/SIZE]
[B]Intodeauna citesc intai pagina sportiva. Pagina sportiva arata realizarile oamenilor, in schimb prima pagina nu arata decat esecurile oamenilor.[/B] ~Earl Warren
Chiar crezi ca merita asta un subiect separat, din moment ce mai sus e un topic mare despre echipa nationala a Germaniei?
Nu pot sa spun despre cineva care si-a luat propria viata (pacatul suprem!) RIP! E o contradictie in termeni, pentru ca stim de fapt ca cei sinucigasi se chinuiesc pe lumea cealalta 7 ani de zile, prin purgatoriu sau infern.
Sincer, nu cred ca mai e ceva de zis pe tema asta, dar o sa las subiectul deschis inca o vreme, pana se umple de rip-uri.
Se spune ca ar fi fost depresiv.De cativa ani de zile.Si pana acum nimeni nu a bagat de seama.Nici macar cei de la club sau echipa nationala.
Eu cred mai degraba ca a suferit de o alta boala,mult mai grava...