aham...să ințeleg că de acolo din Portugalianu ai văzut meciul Craiova-Dinamo, nu ? păcat, s-a jucat frumos...cred că cel mai frumos 0-0 pe care l-am văzut eu.
distractie frumoasă, am promis că te las in pace![]()
aham...să ințeleg că de acolo din Portugalianu ai văzut meciul Craiova-Dinamo, nu ? păcat, s-a jucat frumos...cred că cel mai frumos 0-0 pe care l-am văzut eu.
distractie frumoasă, am promis că te las in pace![]()
“Eu mi-am [U][COLOR="Red"]riscat libertatea[/COLOR][/U] pentru Steaua, dar acum dacă o fac, [I]nu mă mai prind ei în viața lor[/I], fac totul ca la serviciul de spionaj.[B]Suporterii nu știu câți bani m-a costat pe mine, [U][COLOR="Blue"]m-a costat mulți bani ca să fie Steaua campioană, milioane![/COLOR][/U] [/B]"...autodenunțul [B]stelistului suprem [/B] din 04.03.2009
păcat că n-a ințeles tocmai el, cred> probabil e prea distrat
![]()
“Eu mi-am [U][COLOR="Red"]riscat libertatea[/COLOR][/U] pentru Steaua, dar acum dacă o fac, [I]nu mă mai prind ei în viața lor[/I], fac totul ca la serviciul de spionaj.[B]Suporterii nu știu câți bani m-a costat pe mine, [U][COLOR="Blue"]m-a costat mulți bani ca să fie Steaua campioană, milioane![/COLOR][/U] [/B]"...autodenunțul [B]stelistului suprem [/B] din 04.03.2009
Ce dixtractie p'acilea!!!!! Se muta scandalul de pe un thread, pe altul.
Asa si?
Ei da! S-au linistit ca a aparut delaparis si exista riscul sa-i umfle.
Stai sa anunte ca a plecat in concediu sau sa nu mai dea semne o zi si sa vezi cum incepe iar balciul!![]()
Iancu si FC Timisoara, prima grupare mafiota care a primit o mica pedeapsa. FRF-DNA 1-0.
OTELUL GALATI SUPERCAMPIOANA 2010-2011!!!
Aici este criza economica a Romaniei: http://www.porcisme.ro/
Ulysses, aici ii spuneai lui KidonE valabil doar pentru Kidon, doar fata de el te stii fara vina?Kidon, arata-mi o singura postare de-a ta sanctionata de mine abuziv pe administrativ si ma retrag
Iti arat eu cateva posturi unde ai facut clar abuz si sper sa te duci invartindu-te chiar daca nu ai sanctionat abuziv postarile lui Kidon, ci ale mele. Apropos de " sper sa te duci invartindu-te ", sunt convins ca nu ai sa faci asta deoarece o persoana ca tine nu are habar de cuvinte ca si onoare, cinste, corectitudine etc...
Cat despre ceea ce ai scris mai devreme, adica:
, it`s to late... Daca administrativul a devenit o cocina, asta ti se datoreaza doar tie, deoarece din punctul meu de vedere tu esti singurul porc care posteaza prin zona.NU VA VOI LASA SA TRANSFORMATI ADMINISTRATIVUL INTR_O COCINA
Uite aici exemple de moderare tendentioasa si partinitoare:
http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=444316
http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=442868
http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=442866
http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=442717
http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=442623
Night lasa usor te rog frumos ... gata cu scandal ca se enerveaza toata lumea pana la urma
Sportul darama barierele rasismului !!!
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
Avand in vedere faptul ca nu ma tenteaza o pauza, o s-o las mai usor... Parerea mi-o mentin totusi si la primul abuz ( care sunt convins ca va sosi repede, deoarece respectivul nu se poate abtine ) mi-o voi exprima din nou... Sper totusi sa nu fie nevoie de asta si sa i se dea lui Ulysses posibilitatea sa se intoarca la prima dragoste: sectiunea sah
![]()
S-a inchis topicul ăla...Ulysses mi-a șters un ultim mesaj in care ii explicam contributia lui la bunul mers al forum-ului.Trai nene...
Corect Night / locul ăluia este pe steaua și/sau șah ; acolo nu are clinciuri cu nimeni lumea stelistă il respectă...de ce-l chinuiți pe Admin ? Voi nu vedeti ce greu ii este pe Admin ? trebuie să steargă posturile in care este criticat...trebuie să inchidă o multime de topicuri/threaduri.Acolo va avea liniște !
Ce usor este sa criticam si ce dificil este sa intelegem munca moderatorilor ...
Ce simplu e sa respectam regulamentul forumului si ce placut este sa postam pe un forum civilizat
Cel care cade dar se ridica este mai puternic decat cel care nu a cazut niciodata.
E interesant ce scrii tu acolo.. Te-ai uitat pe linkurile alea postate de mine? Nu stiu ce ai patit, probabil concediul e de vina, insa pari exagerat de rabdator si intelegator![]()
Night , PSG conduce in deplasare la cateva minute de sfarsit de meci in prima etapa![]()
Pariziene eu ințeleg foarte bine munca unor moderatori...JJ, Marius, Elpahx, Leo, Miril, rhadoo, Cristian, Sun, Aurel,...etc,etc.
Nu prea ințeleg munca depusă de Ulysses.De ce munceste atât să acopere criticile userilor ? șterge, inchide, editează, sancționează, ascunde...doar-doar ne vom opriE o muncă titanică.
![]()
Na ca PSG a primit gol ...
KIDON, Ulysses actioneaza cum crede mai bine pentru forum. Acum daca nu esti de acord cu el asta nu inseamna ca trebuie sa schimbam moderatori, sectii et ... cu rabdare problemele se vor regla daca avem bunavointa.
Lexus, adica omul vrea sa faca ordine pe Administrativ, citeste aici tot, incearca sa atentioneze, sterge postari off in scop evident sa calmeze spiritele apoi este criticat sistematic, jignit etc ...
Voi ce mai vreti ? Sunteti la crash test pentru o masina sau ati uitat ca este un om ?
E clar ca astfel nu pot decat sa-l sustin deoarece depune mult mai mult efort pentru forum decat voi !
"Omul vrea sa faca ordine"???...tu ai cam lipsit in ultima vreme, nu prea ai vazut "ordinea" facuta de "omul" ulysses. A sters, penalizat tot ce nu-i convenea lui, in mod arbitrar si discriminatoriu, a inchis topicurile care-i scoteau la iveala murdariile (nu greselile cum elegat te exprimi tu)...si a incurajat si sustinut toate postarile off topic, provocarile si jignirile protejatilor lui: novac, hingheru, duba, bumbescu, radu/polaru'.
Situatia ce se vede clar de la o posta este urmatorea:
1. Userii de toate culorile il critica si-l vor scos de la moderare pe ulysses.
2. "Protejatii" lui, cei enumerati mai sus, intra si incep sa posteze off topic si sa inflameze spiritele.
3. ulysses apoi, daca Doamne fereste cineva face greseala sa raspunda provocatorilor de serviciu, incepe sa dea sanctiuni (tututror, mai putin celor 4-5 provocatori protejati de el) si eventual, ca "sa calmeze spiritele" inchide topicul care a fost deschis impotriva lui pentru "OFF TOPIC". Aici este o munca de echipa, delaparis, ulysses este seful si ceilalti (mentionati mai sus) angajati cu/fara simbrie.
Lexus, eu am prostul obicei sa argumentez afirmatiile mele cu link pe forum. Acum ezit deoarece incerc sa fac apel la bunul simt si retinere in ceea ce te priveste pe tine si pe alti colegi forumisti activi la acuzatii aici. Au fost postari scarboase la adresa moderatorilor stelisti si useri etc ... am citit ...
De ce nu vrei sa terminam aici ?![]()
Sergiu, e adevarat dar nu conteaza critica usoara... munca e munca deci trebuie respectata