Cei mai apreciati jucatori de streetball din Statele Unite, echipa “Legends Of The Blacktop”, vine in Romania pentru prima data pentru a dezvalui tinerilor secretele profesionalismului lor, si mai ales spre a le oferi sansa de a asista la cele mai spectaculoase meciuri de baschet combinate cu acrobatii unice de mare dificultate.
Disputele dintre “The Legends Of The Blacktop”si echipele locale romanesti de baschet se vor desfasura la Cluj ( 11 septembrie) – Sala Sporturilor “Horia Demian”,
Sibiu ( 12 septembrie) – Sala Transilvania si Bucuresti (14 septembrie) – Sala Polivalenta.
Biletele pot fi achizitionate, de la casele de biletele ale salilor polivalente sau online prin www.re5pect.ro , www.vreaubilet.ro , www.bilete.ro, pretul biletelor fiind: Cat. VIP – 120 RON, Cat.I – 90 RON, Cat. II – 70 RON, si Cat. III – 50 RON.
Dintre jucatorii care vor participa la acest turneu ii mentionam pe : Professor
( capitanul echipei), Springs, Bad Santa, High Rizer, “50”, Big Swoal si Air Bama, si sunt jucatori activi ai echipei AND1.
“The Legends Of The Blacktop” provin din Statele Unite Ale Americii si au luat fiinta in urma cu 15 ani. In toti acesti ani, echipa a celor mai buni jucatori din dorinta de a promova baschetul ca fiind atat o forma de divertisment cat si un sport ce reprezinta un stimul pentru o viata mai sanatoasa si echilibrata in randul publicului de toate varstele.”The Legends of the BlackTop” au pierdut doar un singur meci in 8 ani de turnee, meciul pierdut fiind disputat impotriva unei echipe formata din jucatori in NBA ,in anul 2005.
The Legends of the BlackTop au participat la mari miscari ale streetball-ului, precum:

- The AND 1 Mixtape Tour ;
- Jocuri Video (NBA Street, NBA Ballers, NBA 2k, Street Hoops);
- Evenimente (ESPN City Slam Dunk,NBA All Star Games);
- Filme de televiziune (ESPN:Streeball.CrossOver,Semi-Pro);
- Diverse spoturi publicitare (Mountain Dew,NBA Allstar Games )The Legends Of The Blacktop Romania Tour \'09
Bilete: www.vreaubilet.ro & www.re5pect.ro


http://bucuresti.24fun.ro/out/galler...iaTour2009.jpg
WHAT'S THIS??